Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:17
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Filadelfia
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7440
Utah Panda-land F.C.
555-4312 Tactiek 11v11
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten very good
solid Passen excellent
average Verdedigen formidable


7e minuut.
Voyeux probeert naar een medespeler te passen. Mina Mina heeft problemen om de bal te vangen. Mina Mina probeert naar een medespeler te passen. Preoteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Preoteasa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Spencer komt het veld opgelopen. Cassar komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Inworp. Sacco komt het veld opgelopen. Petrocochino komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Mina Mina is nu in balbezit. Mina Mina passt de bal zonder na te denken. Preoteasa rent richting de bal. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap. Cassar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Degabriele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miceli rent richting de bal. Miceli speelt de bal door. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino draait met de bal, schiet en ... Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mina Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Cremona verovert de bal door een tackle van achteren. Cremona passt de bal met de wreef. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Petrocochino geeft de bal voor. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci haalt uit met een fantastische trap. Maschietto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De Geytere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinna komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Voyeux speelt de bal door. Axiaq heeft problemen om de bal te vangen. Sacco speelt de bal door. Petrocochino rent richting de bal. Petrocochino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 68%, Panda-land F.C. 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utah - Panda-land F.C. 0:0

46e minuut.
Qafarzadə komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Degabriele is nu in balbezit. Degabriele geeft de bal voor. Gauci rent richting de bal. Daar is Gauci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pajello geeft de bal voor. Spencer heeft problemen om de bal te vangen. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Voyeux trapt de bal weg. Sacco speelt de bal door. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gauci speelt de bal door. Sacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacco passt de bal met de wreef. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Maschietto geeft de bal voor. Golombeck is nu in balbezit. Golombeck passt de bal in één keer door. Preoteasa is nu in balbezit. Preoteasa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cassar met een harde bal richting middenveld. Sacco met een sublieme pass. Daar is Petrocochino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrocochino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Orland met de inworp. Pinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino onderschept slim de pass. Petrocochino geeft een lange en hoge pass. Gauci krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gauci is nu in balbezit. Gauci passt de bal in één keer door. Petrocochino is nu in balbezit. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Petrocochino probeert de bal met de borst te controleren. Petrocochino geeft de bal voor. Axiaq rent richting de bal. Axiaq schiet op doel. Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Petrocochino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrocochino passt de bal in één keer door. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq draait met de bal, schiet en ... Kloss probeert de bal aan de voet te houden. Voyeux bokst de bal weg.

68e minuut.
Gauci geeft een hoge lob. Daar is Pajello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrocochino is nu in balbezit. Petrocochino schiet op doel. Voyeux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Panda-land F.C. 0:1

71e minuut.
Pajello passt de bal in één keer door. Mattos met een sublieme pass. Klungelig pakt Preoteasa de bal. Preoteasa draait met de bal, schiet en ... Cassar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cassar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golombeck bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Utah - Panda-land F.C. 1:1

73e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Mattos rent richting de bal. Mattos geeft een lange en hoge pass. Golombeck rent richting de bal. Golombeck schiet op doel. Cassar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amuzgar komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq passt de bal in één keer door. Daar is Gauci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauci draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Panda-land F.C. 1:2

79e minuut.
Sacco speelt de bal door. Petrocochino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajello. Pajello krijgt een gele kaart. Petrocochino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrocochino met een snel genomen vrije trap. Mattos probeert naar een medespeler te passen. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Miceli is nu in balbezit. Miceli met een sublieme pass. Gauci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauci draait met de bal, schiet en ... Voyeux probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Gauci de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Degabriele neemt de hoekschop. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 72%, Panda-land F.C. 28%.
Utah - Panda-land F.C. 1:2