Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Strom Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2541
AC Strom Franco Cannabiense
442fwfw Tactiek todos atras
68% Balbezit 32%
11% Spel op eigen helft 89%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 21
formidable Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Parlayan heeft problemen om de bal te vangen. Parlayan speelt de bal door. Dünyamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dünyamalıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 1:0

3e minuut.
Abramovich is nu in balbezit. Abramovich met een sublieme pass. Hasenbichler rent richting de bal. Dünyamalıyev onderschept slim de pass. Dünyamalıyev draait met de bal, schiet en ... Kolberg bokst de bal weg.

4e minuut.
Manembu rent richting de bal. Reynolds is nu in balbezit. Manembu onderschept slim de pass. Manembu geeft een hoge lob. Parlayan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kolberg met een sublieme pass. Boffin kopt de bal weg. Welker rent richting de bal. Parlayan onderschept slim de pass. Parlayan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Parlayan probeert naar een medespeler te passen. Hashim rent richting de bal. Hashim geeft een hoge lob. Dünyamalıyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 2:0

11e minuut.
Parlayan is nu in balbezit. Hashim rent richting de bal. Hashim geeft een hoge lob. Hasenbichler verovert de bal door een tackle van achteren. Manembu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 3:0

13e minuut.
Conoscitore rent richting de bal. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim geeft de bal voor. Manembu rent richting de bal. Manembu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parlayan is nu in balbezit. Parlayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 4:0

20e minuut.
Hashim speelt de bal door. Daar is Conoscitore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conoscitore geeft de bal voor. Parlayan rent richting de bal. Parlayan haalt uit met een fantastische trap. Kolberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Méhes speelt de bal door. Manembu rent richting de bal. Manembu geeft een lange en hoge pass. Parlayan rent richting de bal. Parlayan schiet op doel. Kolberg bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dünyamalıyev is nu in balbezit. Dünyamalıyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 5:0

27e minuut.
Conoscitore met een sublieme pass. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim passt de bal met de wreef. Conoscitore rent richting de bal. Conoscitore geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Oržakauskas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hashim de bal. Hashim speelt de bal door. Klungelig pakt Parlayan de bal. Parlayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Roberti is nu in balbezit. Roberti speelt de bal door. Daar is Parlayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlayan schiet op doel. Kolberg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 6:0

35e minuut.
Daar is Parlayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méhes rent richting de bal. Méhes passt de bal in één keer door. Hashim is nu in balbezit. Hashim geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Méhes rent richting de bal. Méhes passt de bal met de wreef. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim geeft de bal voor. Dünyamalıyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 7:0

40e minuut.
Boffin rent richting de bal. Conoscitore verovert de bal door een tackle van achteren. Conoscitore passt de bal zonder na te denken. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kolberg niet meer kan verder spelen. Perner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 11%, Franco Cannabiense 89%.
AC Strom - Franco Cannabiense 7:0

48e minuut.
Manembu rent richting de bal. Daar is Manembu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manembu geeft de bal voor. Parlayan krijgt zijn hoofd ertegen. Perner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 8:0

54e minuut.
Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino geeft een lange en hoge pass. Abramovich speelt de bal door. Conoscitore speelt de bal door. Hashim geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perner trapt de bal weg. Daar is Boffin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dünyamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dünyamalıyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 9:0

57e minuut.
Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manembu geeft een hoge lob. Parlayan rent richting de bal. Parlayan haalt uit met een fantastische trap. Perner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 10:0

59e minuut.
Méhes kopt de bal weg. Daar is Leśniczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlayan rent richting de bal. Parlayan haalt uit met een fantastische trap. Perner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 11:0

60e minuut.
Méhes passt de bal in één keer door. Conoscitore is nu in balbezit. Conoscitore geeft een hoge lob. Dünyamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dünyamalıyev schiet op doel. Perner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 12:0

62e minuut.
Méhes met een sublieme pass. Sarales is nu in balbezit. Sarales passt de bal in één keer door. Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Boffin is nu in balbezit. Méhes speelt de bal door. Hashim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashim geeft een hoge lob. Parlayan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 13:0

64e minuut.
Boffin met een sublieme pass. Klungelig pakt Roberti de bal. Dünyamalıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dünyamalıyev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Perner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 14:0

67e minuut.
Manembu speelt de bal door. Hashim rent richting de bal. Hashim geeft een lange en hoge pass. Dünyamalıyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 15:0

73e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Méhes probeert naar een medespeler te passen. Parlayan is nu in balbezit. Parlayan haalt uit met een fantastische trap. Perner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 16:0

77e minuut.
Boffin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarales rent richting de bal. Sarales geeft een hoge lob. Parlayan is nu in balbezit. Parlayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dünyamalıyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Parlayan de bal. Atik rent richting de bal. Parlayan onderschept slim de pass. Parlayan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 17:0

82e minuut.
Perner trapt de bal weg van het doel. Dünyamalıyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Roszak de bal. Parlayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlayan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Manembu geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Perner trapt de bal weg van het doel. Abramovich rent richting de bal. Abramovich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Strom - Franco Cannabiense 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Strom 11%, Franco Cannabiense 89%.
AC Strom - Franco Cannabiense 18:0