Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 21:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Elmstead Legends Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3805
Elmstead Legends Llewis Colts
4-4-2 b Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 31.1
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Maffia met een sublieme pass. Imperador is nu in balbezit. Shеringham schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shеringham is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Sanford onderschept slim de pass. Sanford probeert naar een medespeler te passen. Owen is nu in balbezit. Owen schiet op doel. Reynolds maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Imperador is nu in balbezit. Ramsey onderschept slim de pass. Ramsey geeft een lange en hoge pass. Owen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Llewis Colts 1:0

8e minuut.
Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Šutalo is nu in balbezit. Šutalo met een sublieme pass. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Imperador rent richting de bal. Ramsey verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsey speelt de bal door. Owen rent richting de bal. Owen haalt uit met een fantastische trap. Reynolds kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Imperador de bal. Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bent bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta verovert de bal door een tackle van achteren. Pawenta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Best geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos speelt de bal door. Šutalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutalo probeert naar een medespeler te passen. Słoniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Słoniak neemt vlug de vrije trap. Ramsey kopt de bal weg. Klungelig pakt Maffia de bal. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Llewis Colts 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 52%, Llewis Colts 48%.
Elmstead Legends - Llewis Colts 2:0

46e minuut.
Welling komt het veld opgelopen. Clyde komt het veld opgelopen. Fertis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ramsey passt de bal zonder na te denken. Owen rent richting de bal. Owen heeft problemen om de bal te vangen. Owen schiet op doel. Reynolds probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Llewis Colts 3:0

51e minuut.
Doeltrap. Letheran trapt de bal weg. Withe kopt de bal weg. Sanford heeft problemen om de bal te vangen. Sanford draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Letheran de bal. Sanford rent richting de bal. Sanford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning rent richting de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen haalt uit met een fantastische trap. Reynolds werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elmstead Legends - Llewis Colts 4:0

73e minuut.
Clyde is nu in balbezit. Owen onderschept slim de pass. Ramsey rent richting de bal. Owen is nu in balbezit. Owen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Sanford bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanford passt de bal in één keer door. Denning verovert de bal door een tackle van achteren. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ramsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsey haalt uit met een fantastische trap. Reynolds probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elmstead Legends 46%, Llewis Colts 54%.
Elmstead Legends - Llewis Colts 4:0