Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crna Gora U21 New Zealand U21
M2 Tactiek 532*
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
45.3 gemiddelde waardering 44.8
solid Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Overton bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljković verovert de bal door een tackle van achteren. Miljković passt de bal zonder na te denken. Mrkaić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkaić haalt uit met een fantastische trap. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Tešović passt de bal met de wreef. Roza is nu in balbezit. Krivokapić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkaić is nu in balbezit. Mrkaić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wellington probeert naar een medespeler te passen. Vešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken verovert de bal door een tackle van achteren. Bracken haalt uit met een fantastische trap. Slijepčević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 0:1

42e minuut.
Power heeft problemen om de bal te vangen. Power met een sublieme pass. Bracken is nu in balbezit. Bracken schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 52%, New Zealand U21 48%.
Crna Gora U21 - New Zealand U21 0:2

46e minuut.
Darney komt het veld opgelopen. Anthopoulos komt het veld opgelopen. McKeown komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Darney met een sublieme pass. Power is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petković. Petković krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Shoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson geeft een hoge lob. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić draait met de bal, schiet en ... McKeown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 1:2

50e minuut.
Darney passt de bal met de wreef. Wellington is nu in balbezit. Wellington geeft een lange en hoge pass. Bracken is nu in balbezit. Bracken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crna Gora U21 - New Zealand U21 1:3

53e minuut.
Šehović verovert de bal door een tackle van achteren. Šehović geeft een hoge lob. Meads kopt de bal weg. Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellington geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Ngatai komt het veld opgelopen. Gibbes komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Overton geeft de bal voor. Inworp. Kostić met een snelle inworp. Mrkaić rent richting de bal. Mrkaić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Overton met een sublieme pass. Anthopoulos rent richting de bal. Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Bracken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Vukašinović komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Overton passt de bal met de wreef. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Šehović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngatai raakt geblesseerd tijdens het duel. Overton wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Overton probeert naar een medespeler te passen. Wellington is nu in balbezit. Wellington speelt de bal door. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crna Gora U21 59%, New Zealand U21 41%.
Crna Gora U21 - New Zealand U21 1:3