Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Athlético Nacional Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2871
Athlético Nacional Aguilas Espineñas FC
442 Tactiek A x todo
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
López Clemente is nu in balbezit. Kciuk rent richting de bal. López Clemente rent richting de bal. Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Kciuk de bal. Kciuk passt de bal in één keer door. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 0:1

13e minuut.
Manov met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazolinha de bal. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 0:2

18e minuut.
López Clemente kopt de bal weg. Viana rent richting de bal. Viana passt de bal zonder na te denken. Kciuk rent richting de bal. Kciuk passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brandolini is nu in balbezit. Kotsyfas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brandolini raakt geblesseerd tijdens het duel. Lyngmo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. López Clemente springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 0:3

26e minuut.
Kciuk rent richting de bal. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Əlizadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Clemente is nu in balbezit. López Clemente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kciuk is nu in balbezit. Lyngmo is nu in balbezit. Lyngmo met een sublieme pass. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kciuk speelt de bal door. Szeregowy speelt de bal door. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. López Clemente schiet op doel. Piedade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 0:4

32e minuut.
López Clemente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Irigaray komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Lyngmo rent richting de bal. Lyngmo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Irigaray de bal. Irigaray schiet op doel. Piedade probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Əlizadə passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Irigaray springt en kopt de bal. Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 0:5

43e minuut.
Irigaray is nu in balbezit. Irigaray passt de bal in één keer door. Kciuk rent richting de bal. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlético Nacional 80%, Aguilas Espineñas FC 20%.
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 0:5

46e minuut.
Czibor komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Viola kopt de bal weg. Manov speelt de bal door. Cravo is nu in balbezit. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk geeft de bal voor. Piedade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Kciuk met een sublieme pass. Irigaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy rent richting de bal. Irigaray onderschept slim de pass. Irigaray haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Manov is nu in balbezit. Manov passt de bal zonder na te denken. Mazolinha is nu in balbezit. Irigaray onderschept slim de pass. Irigaray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 0:6

56e minuut.
Kciuk rent richting de bal. Əlizadə onderschept slim de pass. Əlizadə geeft een lange en hoge pass. Viola is nu in balbezit. Viola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 1:6

59e minuut.
Lyngmo passt de bal zonder na te denken. Manov is nu in balbezit. Manov probeert naar een medespeler te passen. Irigaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigaray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Irigaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlizadə rent richting de bal. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk schiet op doel. Piedade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Irigaray is nu in balbezit. Piedade probeert naar een medespeler te passen. Glensk kopt de bal weg. Irigaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Irigaray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Brandolini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viola. Brandolini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almanza komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cravo is nu in balbezit. Cravo passt de bal in één keer door. Irigaray is nu in balbezit. Lyngmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyngmo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 1:7

75e minuut.
Doeltrap. Ferry komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Szeregowy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irigaray is nu in balbezit. Əlizadə onderschept slim de pass. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Kciuk draait met de bal, schiet en ... Piedade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 1:8

76e minuut.
Cheron komt het veld opgelopen. Elytis komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lyngmo probeert de bal met de borst te controleren. Lyngmo met een sublieme pass. Cravo is nu in balbezit. Cravo geeft een hoge lob. Irigaray springt en kopt de bal. Piedade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Almanza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheron met de inworp. Manov geeft een lange en hoge pass. Irigaray maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Irigaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kciuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Irigaray legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Piedade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Irigaray rent richting de bal. Irigaray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 1:9

84e minuut.
Manov neemt de hoekschop. Piedade met een sublieme pass. Cheron kopt de bal weg. Kciuk is nu in balbezit. Lyngmo geeft de bal voor. Piedade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Manov geeft een lange en hoge pass. Irigaray krijgt zijn hoofd ertegen. Piedade maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Manov probeert naar een medespeler te passen. Lyngmo met een sublieme pass. Irigaray rent richting de bal. Irigaray draait met de bal, schiet en ... Piedade werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlético Nacional 78%, Aguilas Espineñas FC 22%.
Athlético Nacional - Aguilas Espineñas FC 1:10