Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUUR getto102
Den Dovne Tactiek 5Defensive4DEF
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 30.3
incredible Schieten average
outstanding Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Fronzo passt de bal met de wreef. Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Ahnert rent richting de bal. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Tonković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 1:0

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ahnert stond buitenspel. Borowy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chindea geeft een lange en hoge pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel. Tonković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fronzo neemt de hoekschop. Ahnert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 2:0

8e minuut.
Ahnert onderschept slim de pass. Ahnert passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Penners de bal. Penners speelt de bal door. Ahnert rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penners zal de hoekschop nemen. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Tonković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 3:0

10e minuut.
Zárate onderschept slim de pass. Ahnert rent richting de bal. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ... Tonković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 4:0

12e minuut.
Penners passt de bal in één keer door. Casquero speelt de bal door. Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo geeft een hoge lob. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. Tonković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penners speelt de bal door. Caravaca geeft een hoge lob. Zárate springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 5:0

17e minuut.
Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo geeft een hoge lob. Penners kopt de bal weg. Klungelig pakt Ahnert de bal. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 6:0

18e minuut.
Smutek geeft een lange en hoge pass. Caravaca kopt de bal weg. Borowy probeert de bal met de borst te controleren. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Zárate schiet op doel. Hoàng Khang probeert de bal aan de voet te houden. Ciolţea kopt de bal weg. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert schiet op doel. Tonković bokst de bal weg.

23e minuut.
Penners rent richting de bal. Penners met een sublieme pass. Caravaca speelt de bal door. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 7:0

24e minuut.
Butera heeft problemen om de bal te vangen. Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal zonder na te denken. Ahnert rent richting de bal. Ahnert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Fronzo passt de bal in één keer door. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners geeft een hoge lob. Zárate maakt een snoekduik en kopt de bal. Tonković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 8:0

27e minuut.
Penners met de inworp. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca met een sublieme pass. Ahnert rent richting de bal. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Tonković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Ahnert passt de bal met de wreef. Fronzo rent richting de bal. Fronzo met een sublieme pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fronzo kopt de bal weg. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Penners rent richting de bal. Penners geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fronzo met een snelle inworp. Casquero met een sublieme pass. Fronzo geeft een hoge lob. Ahnert springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Caravaca is nu in balbezit. Caravaca passt de bal zonder na te denken. Ahnert rent richting de bal. Ahnert schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tonković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Penners zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caravaca is nu in balbezit. Caravaca passt de bal zonder na te denken. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 9:0

42e minuut.
Simoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaca rent richting de bal. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel. Tonković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 10:0

45e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca verovert de bal door een tackle van achteren. Caravaca passt de bal met de wreef. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 18%, getto102 82%.
FC BUUR - getto102 10:0

48e minuut.
Caravaca speelt de bal door. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners probeert naar een medespeler te passen. Ahnert rent richting de bal. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo geeft de bal voor. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 11:0

51e minuut.
Stanciu passt de bal zonder na te denken. Fronzo is nu in balbezit. Fronzo geeft een hoge lob. Ahnert rent richting de bal. Ahnert schiet op doel. Tonković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 12:0

56e minuut.
Caravaca passt de bal met de wreef. Penners is nu in balbezit. Penners passt de bal zonder na te denken. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Caravaca passt de bal in één keer door. Penners rent richting de bal. Penners passt de bal met de wreef. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Caravaca kan de bal niet met de borst controleren. Caravaca passt de bal met de wreef. Ahnert rent richting de bal. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Simoiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 13:0

61e minuut.
Chindea geeft een lange en hoge pass. Zárate kopt de bal weg. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 14:0

64e minuut.
Fronzo passt de bal in één keer door. Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Tonković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 15:0

66e minuut.
Bagnyuk met een snelle inworp. Caravaca met een sublieme pass. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Tonković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 16:0

67e minuut.
Smutek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Caravaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Penners geeft een hoge lob. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Tonković bokst de bal weg.

69e minuut.
Caravaca met een sublieme pass. Penners rent richting de bal. Penners passt de bal zonder na te denken. Ahnert rent richting de bal. Ahnert draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Caravaca geeft een hoge lob. Simoiu kopt de bal weg. Fronzo speelt de bal door. Daar is Zárate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate draait met de bal, schiet en ... Tonković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Tonković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 17:0

71e minuut.
Penners heeft problemen om de bal te vangen. Penners geeft de bal voor. Zárate controleert de bal met de borst. Ahnert rent richting de bal. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Gómez kopt de bal weg. Fronzo heeft problemen om de bal te vangen. Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 18:0

74e minuut.
Klungelig pakt Butera de bal. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal zonder na te denken. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap. Tonković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Penners zal de hoekschop nemen. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 19:0

76e minuut.
Penners probeert naar een medespeler te passen. Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Simoiu onderschept slim de pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap. Tonković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Casquero kopt de bal weg. Caravaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Tonković bokst de bal weg. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 20:0

79e minuut.
Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo geeft een lange en hoge pass. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert schiet op doel. Tonković werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel. Tonković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo rent richting de bal. Fronzo geeft een lange en hoge pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Caravaca is nu in balbezit. Caravaca geeft een lange en hoge pass. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Tonković maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Penners heeft problemen om de bal te vangen. Penners geeft de bal voor. Zárate krijgt zijn hoofd ertegen. Tonković bokst de bal weg.

83e minuut.
Klungelig pakt Casquero de bal. Casquero geeft een hoge lob. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ... Tonković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - getto102 21:0

88e minuut.
Caravaca probeert naar een medespeler te passen. Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronzo onderschept slim de pass. Fronzo haalt uit met een fantastische trap. Tonković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ciolţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate schiet op doel. Tonković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Casquero geeft een hoge lob. Ahnert krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Zárate de bal. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 15%, getto102 85%.
FC BUUR - getto102 21:0