Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kenobi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1779
Kenobi FC Rapid Giulesti
T4 rev. 1 Tactiek 532rp
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 36.9
very good Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Apostol met een sublieme pass. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekue maakt een afschuwelijke overtreding. Lekue krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Predeanu geeft een hoge lob. Stelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bréchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk geeft een hoge lob. Inworp. Raiciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apostol geeft een lange en hoge pass. Casella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus onderschept slim de pass. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - FC Rapid Giulesti 1:0

23e minuut.
Jiménez De León rent richting de bal. Rus onderschept slim de pass. Rus passt de bal zonder na te denken. Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalea met een snelle inworp. Apostol is nu in balbezit. Apostol geeft een lange en hoge pass. Szczypiorek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus passt de bal in één keer door. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - FC Rapid Giulesti 2:0

35e minuut.
Lekue met een sublieme pass. Klungelig pakt Belmonte de bal. Belmonte passt de bal met de wreef. Tararache is nu in balbezit. Tararache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar passt de bal met de wreef. Łabudziński is nu in balbezit. Stelea verovert de bal door een tackle van achteren. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tararache is nu in balbezit. Tararache passt de bal zonder na te denken. Raiciu geeft een hoge lob. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ... Casella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 41%, FC Rapid Giulesti 59%.
Kenobi - FC Rapid Giulesti 2:0

47e minuut.
Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Piar geeft de bal voor. Daar is Stavropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiciu geeft de bal voor. Stelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Casella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rus rent richting de bal. Rus passt de bal zonder na te denken. Stelea rent richting de bal. Stelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - FC Rapid Giulesti 3:0

66e minuut.
Predeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostol geeft een lange en hoge pass. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap. Casella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - FC Rapid Giulesti 4:0

83e minuut.
Rus rent richting de bal. Szczypiorek rent richting de bal. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. Casella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - FC Rapid Giulesti 5:0

86e minuut.
Szczypiorek rent richting de bal. Wajerczyk is nu in balbezit. Rus onderschept slim de pass. Rus haalt uit met een fantastische trap. Casella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenobi - FC Rapid Giulesti 6:0

90e minuut.
Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez De León rent richting de bal. Szczypiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenobi 46%, FC Rapid Giulesti 54%.
Kenobi - FC Rapid Giulesti 6:0