Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:36
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Las misiów z okienka
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5611
Misie z okienka 3 Palce w Natalce
czuszka 1,5att Tactiek Test v1.1
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.8 gemiddelde waardering 36.1
good Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Włudarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Gawor onderschept slim de pass. Calderon verovert de bal door een tackle van achteren. Calderon schiet op doel. Ressaviado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 1:0

5e minuut.
Betlejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski rent richting de bal. Sobierajski passt de bal in één keer door. Daar is Włudarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ressaviado met een harde bal richting middenveld. Calderon kopt de bal weg. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sobierajski met een sublieme pass. Daar is Calderon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calderon met een sublieme pass. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sobierajski speelt de bal door. Calderon rent richting de bal. Calderon passt de bal met de wreef. Copik is nu in balbezit. Copik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado bokst de bal weg.

37e minuut.
Pierniczak speelt de bal door. Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendra passt de bal zonder na te denken. Afflerbach rent richting de bal. Afflerbach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Loser rent richting de bal. Loser draait met de bal, schiet en ... Quaresma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 1:1

38e minuut.
Pierniczak is nu in balbezit. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Betlejewski begaat een overtreding. Sobierajski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
del Horno bereikt de bal nog maar net als eerste. del Horno geeft de bal voor. Klungelig pakt Gawor de bal. Włudarczyk rent richting de bal. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Sobierajski met een snelle inworp. Calderon speelt de bal door. Trelecki is nu in balbezit. Copik verovert de bal door een tackle van achteren. Copik schiet op doel. Ressaviado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 25%, 3 Palce w Natalce 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 1:1

46e minuut.
Whenham komt het veld opgelopen. O`Shea komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli met een sublieme pass. Whenham geeft de bal voor. O`Shea rent richting de bal. O`Shea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cassal geeft een hoge lob. Loser bereikt de bal nog maar net als eerste. del Horno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. del Horno krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Whenham met een snelle inworp. Calderon is nu in balbezit. Calderon geeft een hoge lob. Włudarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Włudarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 2:1

71e minuut.
Inworp. Bảo Khánh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Betlejewski is nu in balbezit. Whenham onderschept slim de pass. Whenham geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ressaviado met een sublieme pass. Loser kopt de bal weg. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierniczak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Loser de bal. Quaresma bokst de bal weg.

77e minuut.
Betlejewski passt de bal zonder na te denken. Pierniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Khánh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bảo Khánh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 40%, 3 Palce w Natalce 60%.
Misie z okienka - 3 Palce w Natalce 2:1