Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Маракана
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10000
ЦЗВ FK Novi Sad
trinatri Tactiek prijateljska 3
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 64
adequate Schieten very good
very good Passen excellent
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Janecki trapt de bal weg van het doel. Bukvić kopt de bal weg. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanović onderschept slim de pass. Jokanović draait met de bal, schiet en ... Janecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Jokanović met de inworp. Bukvić controleert de bal met de borst. Bukvić met een sublieme pass. Jokanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanović schiet op doel. Janecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ЦЗВ - FK Novi Sad 1:0

29e minuut.
Jokanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukvić is nu in balbezit. Bukvić passt de bal in één keer door. Jokanović rent richting de bal. Jokanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jokanović haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Janecki met een harde bal richting middenveld. González met een sublieme pass. Janecki heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jäpel geeft de bal voor. Zirojević kopt de bal weg. Bukvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokanović is nu in balbezit. Jokanović draait met de bal, schiet en ... Janecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦЗВ 35%, FK Novi Sad 65%.
ЦЗВ - FK Novi Sad 1:0

47e minuut.
Lero met een sublieme pass. Inworp. Jokanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukvić rent richting de bal. Bukvić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt González de bal. Zirojević rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. González schiet op doel. Flauer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzo met een sublieme pass. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer speelt de bal door. Adam probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bukvić is nu in balbezit. Lero is nu in balbezit. Bukvić begaat een overtreding. Bukvić krijgt een gele kaart. Lero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bukvić probeert naar een medespeler te passen. Monzón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Monzón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zirojević de bal onder controle te krijgen. González rent richting de bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ЦЗВ - FK Novi Sad 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ЦЗВ 38%, FK Novi Sad 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ЦЗВ - FK Novi Sad 1:1