Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turtle Hermit Sport School TCB
343 Tactiek 532
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 44.7
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


9e minuut.
Centeno is nu in balbezit. Gołkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołkowski passt de bal met de wreef. Kmicic rent richting de bal. Kmicic draait met de bal, schiet en ... Polymeris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Yaniv probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rudeanu de bal. Rudeanu probeert naar een medespeler te passen. Roztwór rent richting de bal. Roztwór geeft de bal voor. Polymeris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kmicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmicic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - TCB 0:1

13e minuut.
Maraq geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudeanu met de inworp. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś geeft een lange en hoge pass. Polymeris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kmicic rent richting de bal. Kmicic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - TCB 0:2

25e minuut.
Smarź is nu in balbezit. Smarź passt de bal met de wreef. Yaniv speelt de bal door. Urbaś rent richting de bal. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rudeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dulas komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Fiorentino geeft de bal voor. Coca kopt de bal weg. Siu Ki speelt de bal door. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zablah draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fiorentino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dulas zal de hoekschop nemen. Kmicic maakt een snoekduik en kopt de bal. Polymeris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - TCB 0:3

38e minuut.
Maraq geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dulas met een snelle inworp. Roztwór probeert de bal met de borst te controleren. Roztwór haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kmicic probeert de bal met de borst te controleren. Vigil is nu in balbezit. Kmicic onderschept slim de pass. Kmicic draait met de bal, schiet en ... Polymeris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - TCB 0:4

44e minuut.
Gołkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Yaniv de bal. Yaniv probeert naar een medespeler te passen. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ... Polymeris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turtle Hermit Sport School 71%, TCB 29%.
Turtle Hermit Sport School - TCB 0:4

61e minuut.
Urbaś rent richting de bal. Maraq legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urbaś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roztwór neemt de penalty, wat een uithaal! Polymeris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turtle Hermit Sport School - TCB 0:5

63e minuut.
Roztwór met een sublieme pass. Kmicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmicic passt de bal in één keer door. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Yaniv onderschept slim de pass. Yaniv met een sublieme pass. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór rent richting de bal. Roztwór geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Kmicic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vigil is nu in balbezit. Kmicic verovert de bal door een tackle van achteren. Kmicic draait met de bal, schiet en ... Polymeris probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Roztwór passt de bal zonder na te denken. Kmicic is nu in balbezit. Kmicic passt de bal in één keer door. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. Polymeris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Polymeris trapt de bal weg van het doel. Gołkowski kopt de bal weg. Roztwór is nu in balbezit. Roztwór passt de bal in één keer door. Yaniv geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turtle Hermit Sport School 70%, TCB 30%.
Turtle Hermit Sport School - TCB 0:5