Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ogrodnicy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1758
Ogrodnicy Sosnowianka321
wingL Tactiek atak
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Klaus Meine rent richting de bal. Klungelig pakt Klaus Meine de bal. Klaus Meine geeft een lange en hoge pass. Vámoš maakt een snoekduik en kopt de bal. Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rožek is nu in balbezit. Rožek passt de bal zonder na te denken. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunia schiet op doel. Santella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 1:0

15e minuut.
Pęski verovert de bal door een tackle van achteren. Pęski passt de bal zonder na te denken. Kunia met een sublieme pass. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fradin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klaus Meine geeft de bal voor. Cotenescu heeft problemen om de bal te vangen. Vámoš is nu in balbezit. Vámoš draait met de bal, schiet en ... Kapousouzis probeert de bal aan de voet te houden. Romain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Fradin passt de bal zonder na te denken. Daar is Klaus Meine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaus Meine geeft een hoge lob. Vámoš maakt een snoekduik en kopt de bal. Romain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 1:1

31e minuut.
Klaus Meine met een snelle inworp. Świst is nu in balbezit. Massignan onderschept slim de pass. Massignan geeft een lange en hoge pass. Vámoš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cotenescu probeert naar een medespeler te passen. Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal zonder na te denken. Kunia rent richting de bal. Kunia draait met de bal, schiet en ... Santella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Klungelig pakt Kunia de bal. Jancke is nu in balbezit. Kunia onderschept slim de pass. Kunia schiet op doel. Santella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 2:1

37e minuut.
Klaus Meine bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaus Meine geeft een lange en hoge pass. Vámoš rent richting de bal. Vámoš draait met de bal, schiet en ... Romain probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 2:2

39e minuut.
Pęski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Rožek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 3:2

40e minuut.
Inworp. Cotenescu met een snelle inworp. Bolles is nu in balbezit. Bolles geeft een lange en hoge pass. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. Santella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Massignan probeert naar een medespeler te passen. Klaus Meine is nu in balbezit. Klaus Meine speelt de bal door. Vámoš is nu in balbezit. Vámoš draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 49%, Sosnowianka321 51%.
Ogrodnicy - Sosnowianka321 3:2

50e minuut.
Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal passt de bal zonder na te denken. Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Massignan rent richting de bal. Massignan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romain bokst de bal weg.

53e minuut.
Ağabəyli passt de bal in één keer door. Vámoš rent richting de bal. Vámoš geeft de bal voor. Massignan maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Mazzucchelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klaus Meine neemt de hoekschop. Romain met een sublieme pass. Rožek kopt de bal weg. Kunia is nu in balbezit. Kunia draait met de bal, schiet en ... Santella bokst de bal weg. Kunia rent richting de bal. Kunia haalt uit met een fantastische trap. Santella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 4:2

57e minuut.
Jancke probeert de bal aan de voet te houden. Kunia speelt de bal door. Rožek is nu in balbezit. Rožek schiet op doel. González Mateos probeert de bal aan de voet te houden. Santella bokst de bal weg.

61e minuut.
Hudlánek met een sublieme pass. Daar is Klaus Meine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaus Meine met een sublieme pass. Massignan rent richting de bal. Massignan haalt uit met een fantastische trap. Romain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vámoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámoš haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 4:3

63e minuut.
Kapousouzis probeert naar een medespeler te passen. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski passt de bal zonder na te denken. Kunia heeft problemen om de bal te vangen. Kunia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bolles probeert naar een medespeler te passen. Kunia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jancke. Jancke krijgt een gele kaart. Kunia roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kunia kan niet meer verder spelen. Wigura komt het veld opgelopen. Zelinka komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wigura is nu in balbezit. Fradin verovert de bal door een tackle van achteren. Hulewicz begaat een overtreding. Hulewicz krijgt een gele kaart. Fradin raakt geblesseerd tijdens het duel. Jancke met een snel genomen vrije trap. Massignan is nu in balbezit. Massignan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Massignan is nu in balbezit. Massignan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Inworp. Ağabəyli met de inworp. Özkemal geeft de bal voor. Massignan maakt een snoekduik en kopt de bal. Romain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 4:4

78e minuut.
Klaus Meine heeft problemen om de bal te vangen. Klaus Meine geeft de bal voor. MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie haalt uit met een fantastische trap. Zelinka probeert de bal aan de voet te houden. Romain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Massignan rent richting de bal. Massignan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 4:5

80e minuut.
Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Massignan bereikt de bal nog maar net als eerste. Massignan schiet op doel. Romain werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 4:6

83e minuut.
Klungelig pakt Bolles de bal. Bolles passt de bal in één keer door. Pęski speelt de bal door. Wigura rent richting de bal. Wigura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klaus Meine speelt de bal door. Klungelig pakt Ağabəyli de bal. Ağabəyli passt de bal zonder na te denken. Massignan is nu in balbezit. Massignan draait met de bal, schiet en ... Romain bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Vámoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapousouzis is nu in balbezit. Vámoš verovert de bal door een tackle van achteren. MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vámoš heeft problemen om de bal te vangen. Romain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vámoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - Sosnowianka321 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 49%, Sosnowianka321 51%.
Ogrodnicy - Sosnowianka321 4:7