Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Power Soccer Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 819
Power Soccer FURRECA F.C
Tik&tok Tactiek Testando
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 23
formidable Schieten weak
good Passen weak
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Meck bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck geeft een hoge lob. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 1:0

3e minuut.
Kozera kopt de bal weg. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado geeft de bal voor. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 2:0

6e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Quebrado is nu in balbezit. Bârzanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu geeft een hoge lob. Ärmpalu springt en kopt de bal. Mestrinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kozera verovert de bal door een tackle van achteren. Kozera passt de bal zonder na te denken. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu onderschept slim de pass. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Mestrinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu onderschept slim de pass. Bârzanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mestrinho niet meer kan verder spelen. Żywioł komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Klungelig pakt Quebrado de bal. Kozera is nu in balbezit. Kozera passt de bal met de wreef. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 3:0

16e minuut.
Avanzi is nu in balbezit. Ärmpalu onderschept slim de pass. Madureira probeert naar een medespeler te passen. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hess kopt de bal weg. Pantera controleert de bal met de borst. Ärmpalu is nu in balbezit. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Bârzanu is nu in balbezit. Quebrado begaat een overtreding. Bârzanu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bârzanu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Avanzi rent richting de bal. Hess met een sublieme pass. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik schiet op doel. Żywioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 4:0

25e minuut.
Kozera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sidea de bal. Sidea met een sublieme pass. Ärmpalu heeft problemen om de bal te vangen. Ärmpalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Meck verovert de bal door een tackle van achteren. Meck geeft de bal voor. Gajownik rent richting de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 5:0

32e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera passt de bal met de wreef. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Gajownik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 6:0

33e minuut.
Guerra speelt de bal door. Klungelig pakt Borges de bal. Madureira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu verovert de bal door een tackle van achteren. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Żywioł bokst de bal weg.

36e minuut.
Vigón geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kozera de bal onder controle te krijgen. Żywioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 7:0

40e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu met een sublieme pass. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik rent richting de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gajownik is nu in balbezit. Klungelig pakt Ärmpalu de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Avanzi rent richting de bal. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 8:0

45e minuut.
Bârzanu is nu in balbezit. Bârzanu passt de bal met de wreef. Ärmpalu heeft problemen om de bal te vangen. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 20%, FURRECA F.C 80%.
Power Soccer - FURRECA F.C 9:0

46e minuut.
Daar is Pantera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik geeft de bal voor. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 10:0

48e minuut.
Klungelig pakt Cortez de bal. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu speelt de bal door. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 11:0

51e minuut.
Pantera heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik probeert naar een medespeler te passen. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu schiet op doel. Żywioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 12:0

52e minuut.
Sidea passt de bal in één keer door. Hess rent richting de bal. Hess speelt de bal door. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Avanzi heeft problemen om de bal te vangen. Kozera rent richting de bal. Kozera speelt de bal door. Gajownik rent richting de bal. Gajownik schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 13:0

55e minuut.
Madureira geeft de bal voor. Brantalík speelt de bal door. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik schiet op doel. Żywioł bokst de bal weg.

56e minuut.
Sidea geeft een lange en hoge pass. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Żywioł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 14:0

58e minuut.
Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu passt de bal met de wreef. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 15:0

59e minuut.
Gajownik is nu in balbezit. Avanzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gajownik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bârzanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ärmpalu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Żywioł trapt de bal weg. Sidea kopt de bal weg. Pantera heeft problemen om de bal te vangen. Ärmpalu rent richting de bal. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ... Żywioł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. Żywioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Hess geeft de bal voor. Ärmpalu kopt de bal weg. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik probeert naar een medespeler te passen. Ärmpalu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 16:0

64e minuut.
Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera is nu in balbezit. Kozera passt de bal zonder na te denken. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Żywioł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gajownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajownik draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Matczak rent richting de bal. Hess speelt de bal door. Daar is Gajownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 17:0

73e minuut.
Kozera passt de bal in één keer door. Bârzanu is nu in balbezit. Daar is Bârzanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bârzanu geeft een lange en hoge pass. Ärmpalu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doeltrap. Żywioł trapt de bal weg. Gajownik kopt de bal weg. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Żywioł trapt de bal weg van het doel. Sidea rent richting de bal. Sidea probeert naar een medespeler te passen. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 18:0

76e minuut.
Cortez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sidea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gajownik de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pinto geeft een hoge lob. Ärmpalu heeft problemen om de bal te vangen. Quebrado is nu in balbezit. Ärmpalu verovert de bal door een tackle van achteren. Ärmpalu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Hess probeert naar een medespeler te passen. Gajownik rent richting de bal. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap. Żywioł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 19:0

86e minuut.
Hess speelt de bal door. Klungelig pakt Kozera de bal. Kozera speelt de bal door. Bârzanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bârzanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żywioł trapt de bal weg van het doel. Bârzanu kopt de bal weg. Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Matczak met een sublieme pass. Brantalík rent richting de bal. Brantalík geeft de bal voor. Ärmpalu is nu in balbezit. Ärmpalu schiet op doel. Żywioł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gajownik rent richting de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 20:0

90e minuut.
Daar is Flury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik schiet op doel. Żywioł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Ärmpalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ärmpalu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - FURRECA F.C 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 10%, FURRECA F.C 90%.
Power Soccer - FURRECA F.C 21:0