Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-13 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LIVORNO FOOTBAL
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2693
LIVORNO. FOOTBAL CLUB milan 1986
flko Tactiek filiko
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 39.7
adequate Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Herczeg geeft de bal voor. Kotrotsos rent richting de bal. Kulewicz begaat een overtreding. Kulewicz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kotrotsos neemt de hoekschop. Giugia kopt de bal weg. Gucwiński is nu in balbezit. Gucwiński draait met de bal, schiet en ... Boniforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - milan 1986 1:0

8e minuut.
Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos schiet op doel. Boniforti probeert de bal aan de voet te houden. Gucwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucwiński draait met de bal, schiet en ... Boniforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gucwiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boniforti speelt de bal door. Giugia kopt de bal weg. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Giugia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulewicz rent richting de bal. Kotrotsos verovert de bal door een tackle van achteren. Kotrotsos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - milan 1986 2:0

17e minuut.
Giugia probeert naar een medespeler te passen. Kulewicz met een sublieme pass. Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gędłek met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Kulewicz speelt de bal door. Gędłek speelt de bal door. Giugia is nu in balbezit. Giugia haalt uit met een fantastische trap. Pascale probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Belogiannis probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Giugia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Boniforti trapt de bal weg van het doel. Giugia probeert de bal met de borst te controleren. Gucwiński is nu in balbezit. Giugia onderschept slim de pass. Giugia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascale onderschept slim de pass. Pascale geeft een lange en hoge pass. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos onderschept slim de pass. Kotrotsos heeft problemen om de bal te vangen. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... Boniforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - milan 1986 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVORNO. FOOTBAL CLUB 38%, milan 1986 62%.
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - milan 1986 3:0

56e minuut.
González Hernández onderschept slim de pass. González Hernández met een sublieme pass. Boniforti probeert naar een medespeler te passen. Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Giugia schiet op doel. Pascale kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Kotrotsos met een snelle inworp. Gucwiński heeft problemen om de bal te vangen. Gucwiński probeert naar een medespeler te passen. Kotrotsos heeft problemen om de bal te vangen. Kotrotsos schiet op doel. Boniforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Margetis met de inworp. Dörfler controleert de bal met de borst. Dörfler geeft een hoge lob. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. Boniforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Giugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gucwiński passt de bal in één keer door. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Anesini is nu in balbezit. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anesini begaat een overtreding. Anesini krijgt een gele kaart. Kulewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gucwiński met een snel genomen vrije trap. Kotrotsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
González Hernández speelt de bal door. Herczeg heeft problemen om de bal te vangen. Rózga probeert naar een medespeler te passen. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Gucwiński probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giugia. Gucwiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gucwiński met een snel genomen vrije trap. Boniforti probeert naar een medespeler te passen. Gucwiński met een sublieme pass. Kotrotsos is nu in balbezit. Kotrotsos schiet op doel. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Doeltrap. Boniforti trapt de bal weg. Gucwiński kopt de bal weg. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIVORNO. FOOTBAL CLUB 42%, milan 1986 58%.
LIVORNO. FOOTBAL CLUB - milan 1986 3:0