Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-15 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Timisoara UK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4775
Timisoara UK I Tragici
£$# Tactiek eccola
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten excellent
good Passen good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Cocchi is nu in balbezit. Morici bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonshire met een sublieme pass. Cocchi rent richting de bal. Cocchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Liistri speelt de bal door. Weishahn speelt de bal door. Bellido rent richting de bal. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Devonshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido onderschept slim de pass. Bellido passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Secondi de bal. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Liistri rent richting de bal. Liistri probeert naar een medespeler te passen. Secondi rent richting de bal. Secondi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Liistri onderschept slim de pass. Liistri geeft de bal voor. Ağayev heeft problemen om de bal te vangen. Bellido rent richting de bal. Bellido haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ağayev heeft problemen om de bal te vangen. Secondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Secondi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - I Tragici 0:1

14e minuut.
Secondi is nu in balbezit. Weishahn onderschept slim de pass. Bellido rent richting de bal. Bellido schiet op doel. Davidson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - I Tragici 0:2

14e minuut.
Liistri passt de bal zonder na te denken. Casaburi rent richting de bal. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Secondi is nu in balbezit. Secondi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Campanella probeert naar een medespeler te passen. Bellido is nu in balbezit. Bellido passt de bal met de wreef. Secondi rent richting de bal. Secondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Casaburi neemt de hoekschop. Daar is Gascoignе, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido is nu in balbezit. Bellido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 67%, I Tragici 33%.
Timisoara UK - I Tragici 0:2

51e minuut.
Scalera onderschept slim de pass. Scalera geeft een hoge lob. Secondi kopt de bal weg. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellido draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Weishahn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chiţa komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bellido onderschept slim de pass. Bellido passt de bal met de wreef. Casaburi rent richting de bal. Casaburi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - I Tragici 0:3

66e minuut.
Mesiano probeert naar een medespeler te passen. Scalera rent richting de bal. Scalera geeft een hoge lob. Bellido rent richting de bal. Bellido schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cocchi speelt de bal door. Quilico is nu in balbezit. Quilico geeft een hoge lob. Bellido is nu in balbezit. Bellido geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Altini komt het veld opgelopen. Breitner komt het veld opgelopen. Lagouvardos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Campanella geeft een lange en hoge pass. Babaverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Breitner rent richting de bal. Breitner schiet op doel. Davidson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - I Tragici 0:4

75e minuut.
Babaverdiyev rent richting de bal. Bellido rent richting de bal. Bellido met een sublieme pass. Klungelig pakt Breitner de bal. Breitner schiet op doel. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Morici verovert de bal door een tackle van achteren. Morici probeert naar een medespeler te passen. Bellido rent richting de bal. Bellido probeert naar een medespeler te passen. Breitner rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - I Tragici 0:5

79e minuut.
Casaburi heeft problemen om de bal te vangen. Babaverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Liistri rent richting de bal. Breitner rent richting de bal. Breitner haalt uit met een fantastische trap. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lagouvardos kopt de bal weg. Bellido rent richting de bal. Breitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Breitner schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - I Tragici 0:6

83e minuut.
Campanella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liistri probeert de bal met de borst te controleren. Liistri passt de bal zonder na te denken. Casaburi rent richting de bal. Casaburi schiet op doel. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Ağayev is nu in balbezit. Ağayev geeft een lange en hoge pass. Speedie kopt de bal weg. Jerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 70%, I Tragici 30%.
Timisoara UK - I Tragici 0:6