Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-16 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: vai napola Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
vai napola Gościęcin FC
5 DEF D Tactiek 5mid
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 29.5
very good Schieten weak
adequate Passen average
average Verdedigen weak


6e minuut.
Bibard is nu in balbezit. Bibard passt de bal in één keer door. Dumortier rent richting de bal. Bibard is nu in balbezit. Bibard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bibard geeft een hoge lob. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dumortier de bal. Dumortier haalt uit met een fantastische trap. Amigão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bibard draait met de bal, schiet en ... Türkoğlu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bibard zal de hoekschop nemen. Dumortier maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier onderschept slim de pass. Dumortier passt de bal in één keer door. Bibard is nu in balbezit. Bibard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Gościęcin FC 1:0

29e minuut.
Dudka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka geeft een hoge lob. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard schiet op doel. Amigão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Gościęcin FC 2:0

34e minuut.
Campagne speelt de bal door. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik geeft een lange en hoge pass. Bibard rent richting de bal. Bibard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dudka geeft een lange en hoge pass. Bibard kopt de bal weg. Phương Long heeft problemen om de bal te vangen. Dumortier rent richting de bal. Dumortier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Crnica heeft problemen om de bal te vangen. Dumortier rent richting de bal. Dumortier met een sublieme pass. Daar is Koutsodontis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koutsodontis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bibard rent richting de bal. Bibard draait met de bal, schiet en ... Amigão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Gościęcin FC 3:0

45e minuut.
Gritzalas onderschept slim de pass. Gritzalas passt de bal met de wreef. Hyży geeft een hoge lob. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 42%, Gościęcin FC 58%.
vai napola - Gościęcin FC 3:0

51e minuut.
Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Campagne rent richting de bal. Lazukić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campagne raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Hürlimann geeft een hoge lob. Pócsik probeert de bal aan de voet te houden. Gritzalas rent richting de bal. Gritzalas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Gościęcin FC 3:1

69e minuut.
Hyży onderschept slim de pass. Hyży geeft de bal voor. Dumortier kopt de bal weg. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dumortier rent richting de bal. Dumortier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudka speelt de bal door. Dumortier rent richting de bal. Dumortier schiet op doel. Amigão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vai napola - Gościęcin FC 4:1

76e minuut.
Amigão probeert naar een medespeler te passen. Vigouroux rent richting de bal. Vigouroux geeft de bal voor. Bibard is nu in balbezit. Bibard geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Urban trapt de bal weg van het doel. Dudka kopt de bal weg. Bibard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibard haalt uit met een fantastische trap. Amigão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vai napola 46%, Gościęcin FC 54%.
vai napola - Gościęcin FC 4:1