Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Polonia Skierniewice KS Wisła Puławy
safe 1 corner Tactiek bezpieczna
37% Balbezit 63%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
70 gemiddelde waardering 62.4
solid Schieten very good
excellent Passen very good
average Verdedigen good


6e minuut.
Daar is Aunkofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aunkofer passt de bal zonder na te denken. Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer verovert de bal door een tackle van achteren. Aunkofer draait met de bal, schiet en ... Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Severo bereikt de bal nog maar net als eerste. Walas rent richting de bal. Severo onderschept slim de pass. Severo draait met de bal, schiet en ... Michalczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czerkas komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ter Malkhasyan onderschept slim de pass. Ter Malkhasyan speelt de bal door. Lipczyński is nu in balbezit. Lipczyński draait met de bal, schiet en ... Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Polonia Skierniewice - KS Wisła Puławy 1:0

41e minuut.
Lipczyński kopt de bal weg. Walas rent richting de bal. Calvo onderschept slim de pass. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Skierniewice 46%, KS Wisła Puławy 54%.
KS Polonia Skierniewice - KS Wisła Puławy 1:0

46e minuut.
Matthews komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ješić met een sublieme pass. Freitas do Amaral is nu in balbezit. Freitas do Amaral geeft een lange en hoge pass. Severo bereikt de bal nog maar net als eerste. Severo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Severo met een sublieme pass. Freitas do Amaral is nu in balbezit. Freitas do Amaral probeert naar een medespeler te passen. Severo rent richting de bal. Severo haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski bokst de bal weg.

58e minuut.
Calvo rent richting de bal. Calvo speelt de bal door. Severo is nu in balbezit. Severo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Polonia Skierniewice - KS Wisła Puławy 1:1

59e minuut.
Martín Morín komt het veld opgelopen. Renou komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Bondăreţ komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Herrery bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrery met een sublieme pass. Severo bereikt de bal nog maar net als eerste. Severo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Severo is nu in balbezit. Severo haalt uit met een fantastische trap. Michalczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ter Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Severo met een snelle inworp. Ter Malkhasyan is nu in balbezit. Ter Malkhasyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Bondăreţ geeft een hoge lob. Lipczyński kopt de bal weg. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński draait met de bal, schiet en ... Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mina met een harde bal richting middenveld. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. Ter Malkhasyan is nu in balbezit. Ter Malkhasyan probeert naar een medespeler te passen. Lipczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Polonia Skierniewice 44%, KS Wisła Puławy 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Polonia Skierniewice - KS Wisła Puławy 1:1