Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:14
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Karcag Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3937
FC Karcag Lila Vandálok
4-2-3-1-B Tactiek 442
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 53.8
average Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


10e minuut.
Vadeş met een harde bal richting middenveld. Tepsiev kopt de bal weg. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taveggia rent richting de bal. Taveggia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Kuncze rent richting de bal. Kuncze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Lila Vandálok 0:1

25e minuut.
Stauf onderschept slim de pass. Lam verovert de bal door een tackle van achteren. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Lam geeft de bal voor. Taveggia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Catolino speelt de bal door. Bogaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogaerts speelt de bal door. Kala rent richting de bal. Kala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tepsiev kopt de bal weg. Taveggia controleert de bal met de borst. Amaya Carazo rent richting de bal. Taveggia verovert de bal door een tackle van achteren. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 61%, Lila Vandálok 39%.
FC Karcag - Lila Vandálok 0:1

46e minuut.
Lam rent richting de bal. Lam heeft problemen om de bal te vangen. Lam geeft een hoge lob. Taveggia rent richting de bal. Taveggia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lam is nu in balbezit. Lam geeft de bal voor. Klungelig pakt Tuhkala de bal. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia schiet op doel. Vadeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karcag - Lila Vandálok 0:2

66e minuut.
Zsíros rent richting de bal. Bogaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Bogaerts probeert naar een medespeler te passen. Kala is nu in balbezit. Kala schiet op doel. Mok bokst de bal weg.

74e minuut.
Lam geeft de bal voor. Burek is nu in balbezit. Taveggia onderschept slim de pass. Taveggia schiet op doel. Vadeş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamora komt het veld opgelopen. Ember komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ember is nu in balbezit. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kala verovert de bal door een tackle van achteren. Ember rent richting de bal. Ember draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nicodin komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tătărescu kopt de bal weg. Zamora rent richting de bal. Tepsiev onderschept slim de pass. Tepsiev geeft een hoge lob. Taveggia maakt een snoekduik en kopt de bal. Vadeş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karcag 49%, Lila Vandálok 51%.
FC Karcag - Lila Vandálok 0:2