Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Babykracher Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4090
FC Babykracher Poveri Diavoli
Plan Y Tactiek D5
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
50.1 gemiddelde waardering 37
goed Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen matig


4e minuut.
Carli passt de bal zonder na te denken. Pepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepper passt de bal zonder na te denken. Dadda rent richting de bal. Dadda haalt uit met een fantastische trap. Müffler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Schlingel onderschept slim de pass. Schlingel met een sublieme pass. Navratil bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil geeft de bal voor. Schwarzberger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda passt de bal in één keer door. Daar is Gąsiennica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsiennica schiet op doel. Müffler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Poveri Diavoli 0:1

31e minuut.
Stalker is nu in balbezit. Schwarzberger onderschept slim de pass. Schwarzberger met een sublieme pass. Grissemann rent richting de bal. Grissemann haalt uit met een fantastische trap. Crespiatico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Niederreiter de bal onder controle te krijgen. Schwarzberger is nu in balbezit. Weinberger probeert naar een medespeler te passen. Schwarzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Babykracher - Poveri Diavoli 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 34%, Poveri Diavoli 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Babykracher - Poveri Diavoli 1:1

46e minuut.
Víravec komt het veld opgelopen. Lechleiter komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zamora geeft een hoge lob. Larussa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bodak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Dadda passt de bal zonder na te denken. Víravec is nu in balbezit. Víravec passt de bal zonder na te denken. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Weinberger passt de bal in één keer door. Lechleiter rent richting de bal. Lechleiter probeert naar een medespeler te passen. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann schiet op doel. Crespiatico bokst de bal weg.

56e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechleiter verovert de bal door een tackle van achteren. Lechleiter probeert naar een medespeler te passen. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Poveri Diavoli 2:1

59e minuut.
Bodak speelt de bal door. Navratil probeert naar een medespeler te passen. Teufelchen is nu in balbezit. Weinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Weinberger passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Lechleiter met een sublieme pass. Víravec is nu in balbezit. Dadda speelt de bal door. Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Stalker geeft een hoge lob. Víravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsiennica probeert de bal met de borst te controleren. Gąsiennica draait met de bal, schiet en ... Müffler bokst de bal weg. Gąsiennica rent richting de bal. Gąsiennica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Babykracher - Poveri Diavoli 2:2

71e minuut.
Bodak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schwarzberger kopt de bal weg. Schwarzberger is nu in balbezit. Schwarzberger draait met de bal, schiet en ... Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Grissemann is nu in balbezit. Grissemann haalt uit met een fantastische trap. Crespiatico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Poveri Diavoli 3:2

74e minuut.
Klungelig pakt Weinberger de bal. Weinberger geeft een lange en hoge pass. Daar is Navratil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechleiter rent richting de bal. Lechleiter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Spadone kopt de bal weg. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger passt de bal zonder na te denken. Grissemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Grissemann draait met de bal, schiet en ... Crespiatico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Weinberger speelt de bal door. Teufelchen geeft een lange en hoge pass. Stalker verovert de bal door een tackle van achteren. Lechleiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechleiter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Babykracher - Poveri Diavoli 4:2

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gąsiennica stond buitenspel. Feinbier komt het veld opgelopen. Bierfroh komt het veld opgelopen. Betz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Víravec speelt de bal door. Niederreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsiennica onderschept slim de pass. Gąsiennica haalt uit met een fantastische trap. Müffler probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil onderschept slim de pass. Navratil geeft een lange en hoge pass. Daar is Grissemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grissemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Babykracher 22%, Poveri Diavoli 78%.
FC Babykracher - Poveri Diavoli 4:2