Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OSU Beavers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7391
OSU Beavers Schnell-Hell Lorraine
Hergiswil Tactiek 433komphochII
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati verovert de bal door een tackle van achteren. Donati met een sublieme pass. Pinsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinsler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Minh Quân geeft de bal voor. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gäumann zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gäumann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gäumann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Pinggera passt de bal zonder na te denken. Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet passt de bal in één keer door. Rucli geeft een hoge lob. Itkonen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rucli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucli passt de bal zonder na te denken. Stute is nu in balbezit. Kästli is nu in balbezit. Kästli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Schnell-Hell Lorraine 0:1

29e minuut.
Kyuss rent richting de bal. Kyuss passt de bal zonder na te denken. Durisch is nu in balbezit. Durisch geeft een lange en hoge pass. Cach krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSU Beavers - Schnell-Hell Lorraine 1:1

31e minuut.
Pinggera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Testosteron de bal. Testosteron passt de bal zonder na te denken. Kästli heeft problemen om de bal te vangen. Kästli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gajowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gajowiak geeft de bal voor. Gillet rent richting de bal. Gillet geeft een lange en hoge pass. Kästli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 52%, Schnell-Hell Lorraine 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OSU Beavers - Schnell-Hell Lorraine 1:1

46e minuut.
Muñoz Pérez komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Salomon komt het veld opgelopen. Cocchi komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Feliú geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Testosteron met een snelle inworp. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Paganini komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Minh Quân geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bisaz met de inworp. Durisch geeft de bal voor. Pinsler krijgt zijn hoofd ertegen. Solari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bisaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Testosteron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Itkonen rent richting de bal. Itkonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Durisch de bal onder controle te krijgen. Rucli geeft de bal voor. Itkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Itkonen haalt uit met een fantastische trap. Mauron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Testosteron met de inworp. Kyuss rent richting de bal. Itkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Itkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSU Beavers - Schnell-Hell Lorraine 1:2

86e minuut.
Salomon probeert naar een medespeler te passen. Durisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Durisch met een sublieme pass. Pinsler rent richting de bal. Pinsler schiet op doel. Solari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSU Beavers 52%, Schnell-Hell Lorraine 48%.
OSU Beavers - Schnell-Hell Lorraine 1:2