Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Testikel Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8617
Dirty Harry WRBL Cavaliers
attacke Tactiek 4L$GWINT
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.2 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten outstanding
good Passen formidable
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Zabijakin passt de bal in één keer door. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức geeft een lange en hoge pass. Ghişoiu springt en kopt de bal. Juganaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:1

7e minuut.
Zabijakin met een sublieme pass. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức geeft een hoge lob. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:2

9e minuut.
Baumgärtner passt de bal met de wreef. Mösler controleert de bal met de borst. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru draait met de bal, schiet en ... Juganaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:3

11e minuut.
Olwert passt de bal met de wreef. Ghişoiu rent richting de bal. Mai Đức probeert naar een medespeler te passen. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Juganaru probeert naar een medespeler te passen. Woweries kan de bal niet met de borst controleren. Olwert geeft de bal voor. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:4

20e minuut.
Ohnheiser met een sublieme pass. Baumgärtner is nu in balbezit. Hodge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodge krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Desiata passt de bal met de wreef. Mai Đức speelt de bal door. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru geeft de bal voor. Ghişoiu springt en kopt de bal. Juganaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Desiata passt de bal zonder na te denken. Hodge speelt de bal door. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức geeft een lange en hoge pass. Ghişoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:5

29e minuut.
Mai Đức speelt de bal door. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru passt de bal zonder na te denken. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Weinert onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olwert neemt de hoekschop. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ... Juganaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mai Đức geeft een hoge lob. Ghişoiu springt en kopt de bal. Juganaru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:6

36e minuut.
Alexandru rent richting de bal. Ghişoiu rent richting de bal. Alexandru rent richting de bal. Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hodge geeft een lange en hoge pass. Ghişoiu kopt de bal weg. Fuentes onderschept slim de pass. Mai Đức geeft de bal voor. Ghişoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge geeft een lange en hoge pass. Ghişoiu kopt de bal weg. Alexandru is nu in balbezit. Alexandru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Inworp. Hodge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức geeft een hoge lob. Ghişoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 71%, WRBL Cavaliers 29%.
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:6

46e minuut.
Daar is Ohnheiser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olwert geeft de bal voor. Falkenburg rent richting de bal. Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru schiet op doel. Juganaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Alexandru verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandru met een sublieme pass. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:7

57e minuut.
Imbacher kopt de bal weg. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức passt de bal zonder na te denken. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. Juganaru bokst de bal weg.

59e minuut.
Olwert met een sublieme pass. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức passt de bal zonder na te denken. Alexandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu haalt uit met een fantastische trap. Juganaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:8

60e minuut.
Mai Đức passt de bal zonder na te denken. Daar is Hodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hodge passt de bal in één keer door. Ghişoiu rent richting de bal. Ghişoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Schmidt probeert de bal met de borst te controleren. Weinert is nu in balbezit. Alexandru onderschept slim de pass. Alexandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:9

81e minuut.
Mai Đức passt de bal zonder na te denken. Alexandru rent richting de bal. Alexandru schiet op doel. Schmidt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Olwert is nu in balbezit. Olwert geeft de bal voor. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức draait met de bal, schiet en ... Ghişoiu probeert de bal aan de voet te houden. Juganaru bokst de bal weg.

84e minuut.
Ohnheiser kopt de bal weg. Baumgärtner heeft problemen om de bal te vangen. Imbacher is nu in balbezit. Hodge verovert de bal door een tackle van achteren. Hodge geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Desiata geeft de bal voor. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức geeft een lange en hoge pass. Ghişoiu springt en kopt de bal. Juganaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:10

90e minuut.
Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenburg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghişoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghişoiu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dirty Harry 70%, WRBL Cavaliers 30%.
Dirty Harry - WRBL Cavaliers 0:11