Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-22 01:00
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Oriol-Tort
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59347
Masia-Cubana Granma
5-1-2-1L-1A Tactiek 5-2-3 EXT DR
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
72 gemiddelde waardering 78.8
excellent Schieten incredible
excellent Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Dadabbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott verovert de bal door een tackle van achteren. Aracil probeert naar een medespeler te passen. Wiater rent richting de bal. Wiater haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Chvástal probeert naar een medespeler te passen. Lehmann geeft een lange en hoge pass. García de Antona rent richting de bal. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Granma 0:1

5e minuut.
González Tamargo rent richting de bal. González Tamargo geeft de bal voor. Gušo kopt de bal weg. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona haalt uit met een fantastische trap. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Wiater verovert de bal door een tackle van achteren. Wiater met een sublieme pass. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Granma 0:2

22e minuut.
Walcott rent richting de bal. Walcott geeft de bal voor. Klungelig pakt Bigot de bal. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Iftodi geeft een hoge lob. García de Antona is nu in balbezit. Dadabbo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dadabbo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Wiater met een sublieme pass. Walcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Walcott geeft een lange en hoge pass. García de Antona maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Granma 0:3

32e minuut.
Həsənli is nu in balbezit. Chinês verovert de bal door een tackle van achteren. Chinês probeert naar een medespeler te passen. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
García de Antona passt de bal met de wreef. Scimitarra rent richting de bal. González Tamargo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scimitarra raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Scimitarra neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Chęcielewski onderschept slim de pass. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra schiet op doel. Ceylan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Granma 0:4

44e minuut.
Dadabbo rent richting de bal. Bączyk rent richting de bal. Bączyk passt de bal zonder na te denken. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wiater passt de bal in één keer door. Scimitarra is nu in balbezit. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Ceylan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 68%, Granma 32%.
Masia-Cubana - Granma 0:4

46e minuut.
Mincza rent richting de bal. Mincza geeft de bal voor. Frangueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Frangueiro geeft een hoge lob. Morffi krijgt zijn hoofd ertegen. Sebastiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santa komt het veld opgelopen. Castillo Estévez komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Aracil verovert de bal door een tackle van achteren. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aracil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aracil krijgt een gele kaart. Morffi raakt geblesseerd tijdens het duel. Chinês neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Masia-Cubana - Granma 1:4

71e minuut.
Wiater passt de bal zonder na te denken. Scimitarra heeft problemen om de bal te vangen. Preud`Homme bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra onderschept slim de pass. Scimitarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Scimitarra kopt de bal weg. Wiater is nu in balbezit. Bączyk verovert de bal door een tackle van achteren. Aracil onderschept slim de pass. Aracil haalt uit met een fantastische trap. Ceylan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Iftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigot rent richting de bal. Chęcielewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. Scimitarra maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Masia-Cubana 59%, Granma 41%.
Masia-Cubana - Granma 1:4