Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Alex UTD Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4037
Alex UTD Nadzieja Matką
AA-4132 Tactiek a433 mod 1
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 58.3
matig Schieten solide
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Abela Medici met een harde bal richting middenveld. Wachaczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Due de bal. Due geeft een hoge lob. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Due met een sublieme pass. Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski passt de bal in één keer door. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Due bereikt de bal nog maar net als eerste. Due geeft een lange en hoge pass. Grech Cumbo heeft problemen om de bal te vangen. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cassara geeft de bal voor. Pepe rent richting de bal. Cugowski maakt een afschuwelijke overtreding. Cugowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Resende onderschept slim de pass. Resende passt de bal zonder na te denken. Due is nu in balbezit. Due geeft een lange en hoge pass. Paranghel maakt een snoekduik en kopt de bal. Abela Medici bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski onderschept slim de pass. Skrobowski speelt de bal door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski passt de bal zonder na te denken. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex UTD - Nadzieja Matką 0:1

35e minuut.
Cassara geeft de bal voor. Inworp. Wąpierz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skrobowski geeft een lange en hoge pass. Paranghel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Inworp. Due met de inworp. Wachaczewski met een sublieme pass. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zaffarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski onderschept slim de pass. Wachaczewski met een sublieme pass. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Abela Medici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex UTD 79%, Nadzieja Matką 21%.
Alex UTD - Nadzieja Matką 0:1

46e minuut.
Zmire komt het veld opgelopen. Alessandro komt het veld opgelopen. Lentini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Wąpierz de bal. Wąpierz geeft de bal voor. Griscti Soler heeft problemen om de bal te vangen. Due rent richting de bal. Due draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Zmire passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wachaczewski de bal. Wachaczewski passt de bal in één keer door. Due is nu in balbezit. Due draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel. Abela Medici bokst de bal weg.

52e minuut.
Due geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire met een sublieme pass. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Degabriele speelt de bal door. Zaffarese is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wąpierz. Wąpierz krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Zaffarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wachaczewski met een sublieme pass. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel. Abela Medici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz passt de bal zonder na te denken. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire geeft een lange en hoge pass. Paranghel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Abela Medici trapt de bal weg. Wachaczewski kopt de bal weg. Daar is Grech Cumbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wąpierz probeert naar een medespeler te passen. Zmire is nu in balbezit. Zmire met een sublieme pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... Abela Medici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Wachaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Zmire speelt de bal door. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Degabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende verovert de bal door een tackle van achteren. Resende speelt de bal door. Due geeft een hoge lob. Paranghel springt en kopt de bal. Abela Medici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Due rent richting de bal. Due geeft een lange en hoge pass. Daar is Cassara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Papagiancupolo geeft een lange en hoge pass. Alessandro is nu in balbezit. Kavkazov begaat een overtreding. Alessandro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaffarese wilt de vrije trap nemen. Kavkazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex UTD 66%, Nadzieja Matką 34%.
Alex UTD - Nadzieja Matką 0:1