Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-20 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AKS
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3961
Burkartshain Borussia Kick and Rush
Normal Tactiek Standard
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 44.7
very good Schieten good
good Passen good
formidable Verdedigen good


7e minuut.
Kisiov is nu in balbezit. Nizzetto rent richting de bal. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov schiet op doel. Roleder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csabai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Florek met een sublieme pass. Kisiov is nu in balbezit. Daar is Kisiov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisiov draait met de bal, schiet en ... Csabai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Borussia Kick and Rush 1:0

28e minuut.
Roleder verovert de bal door een tackle van achteren. Roleder geeft een lange en hoge pass. Wrocki kopt de bal weg. Nizzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Caliktor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Nizzetto passt de bal zonder na te denken. Kisiov rent richting de bal. Kisiov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De Witte is nu in balbezit. De Witte geeft een hoge lob. Zaman kopt de bal weg. Kisiov heeft problemen om de bal te vangen. Kisiov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Borussia Kick and Rush 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 39%, Borussia Kick and Rush 61%.
Burkartshain - Borussia Kick and Rush 2:0

49e minuut.
Kegne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kegne passt de bal met de wreef. Kisiov is nu in balbezit. Kisiov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kegne probeert naar een medespeler te passen. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte passt de bal in één keer door. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov haalt uit met een fantastische trap. Csabai bokst de bal weg.

60e minuut.
Ślesiński geeft een hoge lob. Kisiov kopt de bal weg. Zaman is nu in balbezit. Zaman draait met de bal, schiet en ... Csabai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Borussia Kick and Rush 3:0

69e minuut.
De Witte is nu in balbezit. De Witte passt de bal zonder na te denken. Nizzetto is nu in balbezit. Nizzetto haalt uit met een fantastische trap. Csabai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Burkartshain - Borussia Kick and Rush 4:0

70e minuut.
Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzetto rent richting de bal. Nizzetto passt de bal met de wreef. Kisiov rent richting de bal. Kisiov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csabai trapt de bal weg. Wrocki heeft problemen om de bal te vangen. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kisiov is nu in balbezit. Kisiov passt de bal zonder na te denken. De Witte is nu in balbezit. De Witte geeft de bal voor. Nizzetto springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hüseynov met de inworp. Kisiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisiov speelt de bal door. Nizzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizzetto haalt uit met een fantastische trap. Csabai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kuchirka geeft de bal voor. Šoupal rent richting de bal. Šoupal passt de bal in één keer door. Kisiov rent richting de bal. Kisiov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burkartshain 34%, Borussia Kick and Rush 66%.
Burkartshain - Borussia Kick and Rush 4:0