Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadium Arcadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8090
D.K.F.C. SC Froosim
5DEF2ATTWING Tactiek 2022_4-2-1wing-3
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
59.9 gemiddelde waardering 50.5
outstanding Schieten adequate
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Noszczak probeert naar een medespeler te passen. Regosz is nu in balbezit. Regosz probeert naar een medespeler te passen. van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Nooij is nu in balbezit. Nooij geeft een hoge lob. İbrahimov kopt de bal weg. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barda met een snelle inworp. İbrahimov rent richting de bal. İbrahimov passt de bal met de wreef. Monacu is nu in balbezit. Monacu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
van Ankeren kopt de bal weg. Daar is Regosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regosz passt de bal in één keer door. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson bokst de bal weg.

19e minuut.
van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren geeft een hoge lob. Davidovici geeft een hoge lob. Klaiber rent richting de bal. Klaiber schiet op doel. De bal raakt de paal. Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - SC Froosim 1:0

24e minuut.
Regosz passt de bal met de wreef. Bociański is nu in balbezit. Bociański passt de bal met de wreef. Kluivert rent richting de bal. Kluivert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zavadszky verovert de bal door een tackle van achteren. Zavadszky geeft een lange en hoge pass. Skrzyński heeft problemen om de bal te vangen. Klaiber onderschept slim de pass. Klaiber schiet op doel. Polaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Monacu is nu in balbezit. Monacu geeft een lange en hoge pass. Jaliens kopt de bal weg. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zincir kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huizingh met een snelle inworp. İbrahimov geeft de bal voor. Jaliens springt en kopt de bal. Polaczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel. Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - SC Froosim 2:0

44e minuut.
Jaliens is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İbrahimov zal de hoekschop nemen. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber schiet op doel. Polaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 49%, SC Froosim 51%.
D.K.F.C. - SC Froosim 2:0

50e minuut.
Barda is nu in balbezit. Barda geeft een hoge lob. Jaliens rent richting de bal. Jaliens haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - SC Froosim 3:0

53e minuut.
Doeltrap. Benjaminsson trapt de bal weg. İbrahimov kopt de bal weg. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaiber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
İbrahimov speelt de bal door. Monacu is nu in balbezit. Monacu probeert naar een medespeler te passen. Nooij rent richting de bal. Nooij schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt İbrahimov de bal. Barda geeft de bal voor. Jaliens heeft problemen om de bal te vangen. Jaliens draait met de bal, schiet en ... Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - SC Froosim 4:0

64e minuut.
Monacu geeft een hoge lob. Bükehan heeft problemen om de bal te vangen. Jaliens rent richting de bal. Jaliens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Monacu passt de bal met de wreef. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens haalt uit met een fantastische trap. Polaczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - SC Froosim 5:0

79e minuut.
Resicki rent richting de bal. Barda verovert de bal door een tackle van achteren. Barda probeert naar een medespeler te passen. Monacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Monacu geeft de bal voor. Polaczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klaiber bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - SC Froosim 6:0

81e minuut.
Resicki geeft een hoge lob. Regosz rent richting de bal. Regosz geeft een lange en hoge pass. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Benjaminsson bokst de bal weg.

86e minuut.
Klaiber verovert de bal door een tackle van achteren. Klaiber heeft problemen om de bal te vangen. Klaiber passt de bal zonder na te denken. Jaliens is nu in balbezit. Jaliens draait met de bal, schiet en ... Polaczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Barda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İbrahimov geeft de bal voor. Jaliens bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaliens haalt uit met een fantastische trap. Polaczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.K.F.C. - SC Froosim 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.K.F.C. 33%, SC Froosim 67%.
D.K.F.C. - SC Froosim 7:0