Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Plac Centralny
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3092
Centrum Nowa-Huta Trójkolorowi 1919
lol Tactiek Go Go Go x2
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36.9 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten zwak
matig Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczycki passt de bal in één keer door. Dupotey rent richting de bal. Karpowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Szlagor kopt de bal weg. Romanowski is nu in balbezit. Jura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jura krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Niemczycki speelt de bal door. Karpowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciuchiţă de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Kupcik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Palácio kopt de bal weg. Niemczycki is nu in balbezit. Niemczycki passt de bal met de wreef. Karpowicz heeft problemen om de bal te vangen. Karpowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Iser passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă rent richting de bal. Benesperi onderschept slim de pass. Balbino verovert de bal door een tackle van achteren. Balbino schiet op doel. Kupcik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 73%, Trójkolorowi 1919 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrum Nowa-Huta - Trójkolorowi 1919 0:0

48e minuut.
Niemczycki geeft een hoge lob. Palácio is nu in balbezit. Ciuchiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap. Kupcik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Nowa-Huta - Trójkolorowi 1919 0:1

70e minuut.
Dasbach onderschept slim de pass. Dasbach geeft een lange en hoge pass. Balbino is nu in balbezit. Balbino haalt uit met een fantastische trap. Kupcik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Dupotey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpowicz rent richting de bal. Karpowicz passt de bal zonder na te denken. Ciuchiţă rent richting de bal. Ciuchiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Nowa-Huta 72%, Trójkolorowi 1919 28%.
Centrum Nowa-Huta - Trójkolorowi 1919 0:1