Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-17 19:44
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Prozioki2020 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2847
Polonia Nysa LKS Victoria Cisek
433 Tactiek defff
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 45.1
adequate Schieten good
solid Passen good
weak Verdedigen adequate


6e minuut.
Daar is Mufeed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mufeed passt de bal zonder na te denken. Wierzchowski is nu in balbezit. Przybora is nu in balbezit. Przybora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - LKS Victoria Cisek 0:1

12e minuut.
Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski geeft een lange en hoge pass. Yacine probeert naar een medespeler te passen. Camana is nu in balbezit. Camana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia Nysa - LKS Victoria Cisek 1:1

24e minuut.
Bieńkowski onderschept slim de pass. Bieńkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przybora de bal. Przybora draait met de bal, schiet en ... Wierzchowski probeert de bal aan de voet te houden. Bešenji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Domagalski speelt de bal door. Wierzchowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Acciaio. Acciaio krijgt een gele kaart. Wierzchowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pioletti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Przybora springt en kopt de bal. Bešenji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - LKS Victoria Cisek 1:2

30e minuut.
Bieńkowski speelt de bal door. Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zięba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wierzchowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pioletti neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pioletti onderschept slim de pass. Pioletti speelt de bal door. Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Camana is nu in balbezit. Papantoniou verovert de bal door een tackle van achteren. Papantoniou probeert naar een medespeler te passen. Przybora is nu in balbezit. Przybora haalt uit met een fantastische trap. Bešenji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 65%, LKS Victoria Cisek 35%.
Polonia Nysa - LKS Victoria Cisek 1:2

50e minuut.
Bieńkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pioletti is nu in balbezit. Pioletti speelt de bal door. Przybora rent richting de bal. Przybora draait met de bal, schiet en ... Bešenji bokst de bal weg.

64e minuut.
Wierzchowski kopt de bal weg. Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybora passt de bal in één keer door. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bešenji met een harde bal richting middenveld. Pioletti kopt de bal weg. Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybora haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grepl de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Pioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pioletti passt de bal met de wreef. Przybora rent richting de bal. Przybora schiet op doel. Bešenji maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - LKS Victoria Cisek 1:3

80e minuut.
Wierzchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yacine onderschept slim de pass. Wierzchowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wierzchowski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Acciaio probeert naar een medespeler te passen. Dordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dordoni passt de bal met de wreef. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dordoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pioletti verovert de bal door een tackle van achteren. Pioletti probeert naar een medespeler te passen. Przybora is nu in balbezit. Przybora schiet op doel. Bešenji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wierzchowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peikov heeft problemen om de bal te vangen. Przybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - LKS Victoria Cisek 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 58%, LKS Victoria Cisek 42%.
Polonia Nysa - LKS Victoria Cisek 1:4