Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legit FC Kontrabanda
Normal Tactiek Septinta
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Statkevičius is nu in balbezit. Severtauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Severtauskas met een sublieme pass. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński probeert naar een medespeler te passen. Severtauskas is nu in balbezit. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:1

4e minuut.
Severtauskas passt de bal met de wreef. Martulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martulis geeft de bal voor. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kasulaitis bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Čipickis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński schiet op doel. Kasulaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Čipickis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:2

14e minuut.
Severtauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Severtauskas met een sublieme pass. Tusk rent richting de bal. Tusk geeft een hoge lob. Siwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sorkis kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tusk met een snelle inworp. Severtauskas is nu in balbezit. Severtauskas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Negoiu speelt de bal door. Siwiński is nu in balbezit. Čipickis rent richting de bal. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sorkis kopt de bal weg. Šutas controleert de bal met de borst. Negoiu met een sublieme pass. Severtauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Severtauskas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gūžys speelt de bal door. Severtauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Severtauskas passt de bal met de wreef. Siwiński rent richting de bal. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tusk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negoiu speelt de bal door. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Severtauskas onderschept slim de pass. Severtauskas speelt de bal door. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Kasulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:3

39e minuut.
Simutenkov kopt de bal weg. Negoiu rent richting de bal. Negoiu geeft een hoge lob. Siwiński probeert de bal met de borst te controleren. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dziwak speelt de bal door. Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusk probeert naar een medespeler te passen. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Tusk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tusk geeft de bal voor. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legit FC 83%, Kontrabanda 17%.
Legit FC - Kontrabanda 0:4

47e minuut.
Lucescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šliužas met een snelle inworp. Linonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Linonis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negoiu met een snelle inworp. Martulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martulis geeft een lange en hoge pass. Siwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Daar is Statkevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Severtauskas rent richting de bal. Statkevičius is nu in balbezit. Severtauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Severtauskas geeft de bal voor. Kasulaitis bokst de bal weg. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:5

56e minuut.
Severtauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Severtauskas speelt de bal door. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:6

61e minuut.
Linonis probeert naar een medespeler te passen. Negoiu is nu in balbezit. Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Severtauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Severtauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Siwiński passt de bal zonder na te denken. Martulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martulis speelt de bal door. Siwiński rent richting de bal. Siwiński schiet op doel. Kasulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Negoiu speelt de bal door. Daar is Siwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čipickis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Severtauskas met een sublieme pass. Klungelig pakt Sorkis de bal. Siwiński rent richting de bal. Siwiński schiet op doel. Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Negoiu probeert naar een medespeler te passen. Severtauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Severtauskas passt de bal met de wreef. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:7

77e minuut.
Martulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Martulis probeert naar een medespeler te passen. Negoiu rent richting de bal. Negoiu geeft de bal voor. Severtauskas maakt een snoekduik en kopt de bal. Kasulaitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Tusk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Siwiński de bal onder controle te krijgen. Severtauskas is nu in balbezit. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:8

80e minuut.
Šutas is nu in balbezit. Tusk verovert de bal door een tackle van achteren. Tusk passt de bal in één keer door. Martulis is nu in balbezit. Martulis geeft de bal voor. Kasulaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:9

81e minuut.
Suzinovičius is nu in balbezit. Suzinovičius passt de bal met de wreef. Šutas heeft problemen om de bal te vangen. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kasulaitis trapt de bal weg van het doel. Tusk rent richting de bal. Tusk geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:10

87e minuut.
Martulis is nu in balbezit. Martulis speelt de bal door. Severtauskas rent richting de bal. Severtauskas draait met de bal, schiet en ... Kasulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusk geeft de bal voor. Klungelig pakt Čipickis de bal. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legit FC - Kontrabanda 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legit FC 82%, Kontrabanda 18%.
Legit FC - Kontrabanda 0:11