Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boger United Reborn FC
Boger CA Tactiek Uasyuuu
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 25.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Effendi onderschept slim de pass. Effendi probeert naar een medespeler te passen. Detter is nu in balbezit. Mihardja verovert de bal door een tackle van achteren. Mihardja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Boger United - Reborn FC 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisbie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sudaryono is nu in balbezit. Mihardja verovert de bal door een tackle van achteren. Mihardja draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Nurdiyanto passt de bal in één keer door. Kogutich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mónos begaat een overtreding. Mónos krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Samuels heeft problemen om de bal te vangen. Samuels probeert naar een medespeler te passen. Riyadi speelt de bal door. Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Detter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mihardja de bal. Rasyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihardja verovert de bal door een tackle van achteren. Mihardja draait met de bal, schiet en ... Hardiyanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Nurdiyanto probeert naar een medespeler te passen. Effendi rent richting de bal. Effendi passt de bal zonder na te denken. Mihardja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihardja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boger United 43%, Reborn FC 57%.
Boger United - Reborn FC 1:0

49e minuut.
Azamatov geeft een lange en hoge pass. Sudaryono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudaryono geeft de bal voor. Soeharto rent richting de bal. Soeharto schiet op doel. Idris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boger United 61%, Reborn FC 39%.
Boger United - Reborn FC 1:0