Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laki Polet Soviet Union SSSR SFRJ
Normal Tactiek Jos bolja
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 26.8
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzhong onderschept slim de pass. Janzhong met een sublieme pass. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:1

9e minuut.
Višnjić rent richting de bal. Višnjić probeert naar een medespeler te passen. Hradský rent richting de bal. Renard rent richting de bal. Renard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:2

13e minuut.
Janzhong probeert naar een medespeler te passen. Hradský is nu in balbezit. Hradský passt de bal zonder na te denken. Janzhong is nu in balbezit. Janzhong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Žerić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plingman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janzhong is nu in balbezit. Janzhong geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hradský rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:3

25e minuut.
Klungelig pakt Palmeiras de bal. Vesković bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeiras begaat een overtreding. Palmeiras krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Vesković heeft problemen om de bal te vangen. Palmeiras verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeiras geeft de bal voor. Renard rent richting de bal. Renard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:4

39e minuut.
Plingman is nu in balbezit. Plingman geeft een hoge lob. Lukšić kopt de bal weg. Boguský bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguský geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Žerić heeft problemen om de bal te vangen. Renard rent richting de bal. Renard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:5

42e minuut.
Plingman is nu in balbezit. Plingman passt de bal in één keer door. Janzhong speelt de bal door. Hradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Renard geeft een lange en hoge pass. Daar is Hradský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradský passt de bal zonder na te denken. Janzhong is nu in balbezit. Janzhong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laki Polet 78%, Soviet Union SSSR SFRJ 22%.
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:5

50e minuut.
Renard onderschept slim de pass. Tošović rent richting de bal. Renard maakt een afschuwelijke overtreding. Renard krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Boguský rent richting de bal. Boguský geeft een lange en hoge pass. Žerić probeert de bal met de borst te controleren. Renard is nu in balbezit. Renard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Plingman met een sublieme pass. Renard is nu in balbezit. Janzhong rent richting de bal. Renard rent richting de bal. Renard haalt uit met een fantastische trap. Kolaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Plingman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Renard kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:6

66e minuut.
Boguský is nu in balbezit. Boguský passt de bal in één keer door. Tičić rent richting de bal. Hradský onderschept slim de pass. Hradský geeft een hoge lob. Paal!

72e minuut.
Vešović verovert de bal door een tackle van achteren. Plingman verovert de bal door een tackle van achteren. Plingman speelt de bal door. Hradský is nu in balbezit. Hradský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Hradský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradský verovert de bal door een tackle van achteren. Renard rent richting de bal. Renard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Boguský kopt de bal weg. Daar is Hradský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradský probeert naar een medespeler te passen. Janzhong rent richting de bal. Janzhong geeft de bal voor. Kolaković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Renard is nu in balbezit. Renard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:7

85e minuut.
Hradský passt de bal met de wreef. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tičić kopt de bal weg. Višnjić heeft problemen om de bal te vangen. Janzhong rent richting de bal. Hradský rent richting de bal. Hradský schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Janzhong verovert de bal door een tackle van achteren. Janzhong speelt de bal door. Daar is Hradský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradský schiet op doel. Tičić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laki Polet 78%, Soviet Union SSSR SFRJ 22%.
Laki Polet - Soviet Union SSSR SFRJ 0:7