Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Gye Kwooma Jojo Mingjo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Lo-Song probeert naar een medespeler te passen. Yang-Park is nu in balbezit. Lee-Park is nu in balbezit. Yang-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Park haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Byung-Doo probeert naar een medespeler te passen. Jee-Kyu is nu in balbezit. Hayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hwan-Hyuong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Kyung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lo-Song is nu in balbezit. Lo-Song schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Gye Kwooma - Jojo Mingjo 0:1

38e minuut.
Park-Hyuon heeft problemen om de bal te vangen. Lo-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Song passt de bal met de wreef. Yang-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Park draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Gye Kwooma - Jojo Mingjo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Gye Kwooma 65%, Jojo Mingjo 35%.
1.Gye Kwooma - Jojo Mingjo 0:2

57e minuut.
Hamato met een sublieme pass. Park-Hyuon rent richting de bal. Park-Hyuon passt de bal in één keer door. Jee-Kyu is nu in balbezit. Jee-Kyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Gye Kwooma - Jojo Mingjo 1:2

63e minuut.
Chan-Son rent richting de bal. Chan-Son passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lo-Song de bal. Yang-Park is nu in balbezit. Yang-Park schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Kyung-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kyu onderschept slim de pass. Byung-Doo rent richting de bal. Byung-Doo draait met de bal, schiet en ... Chyu-Hyung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Lo-Song verovert de bal door een tackle van achteren. Hamato onderschept slim de pass. Hamato passt de bal met de wreef. Daar is Yang-Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Park schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jee-Kyu onderschept slim de pass. Hayen onderschept slim de pass. Klungelig pakt Kyung-Lee de bal. Byung-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Byung-Doo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Gye Kwooma 51%, Jojo Mingjo 49%.
1.Gye Kwooma - Jojo Mingjo 1:2