Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-22 21:24
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Silver End Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2907
Silver End ANFIELD LFC
Normal Tactiek tre4tre
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.1 gemiddelde waardering 44.5
matig Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


4e minuut.
Murguía met de inworp. Ćwieląg rent richting de bal. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg onderschept slim de pass. Ćwieląg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Crane onderschept slim de pass. Modric is nu in balbezit. Manolov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manolov krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Inworp. Manolov met de inworp. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak geeft een lange en hoge pass. Olise bokst de bal weg. Pellegrino rent richting de bal. Pellegrino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:1

11e minuut.
Crane passt de bal met de wreef. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Ćwieląg rent richting de bal. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Olise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel. Milligan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:2

13e minuut.
Burgess geeft een lange en hoge pass. Pellegrino probeert de bal met de borst te controleren. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Milewski rent richting de bal. Milewski passt de bal zonder na te denken. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino draait met de bal, schiet en ... Olise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:3

20e minuut.
Manolov met een snelle inworp. Milewski geeft een hoge lob. Green rent richting de bal. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ćwieląg onderschept slim de pass. Dawson rent richting de bal. Ćwieląg onderschept slim de pass. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Głuszak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pellegrino is nu in balbezit. Głuszak rent richting de bal. Pellegrino rent richting de bal. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Manolov geeft een hoge lob. Dawson probeert de bal aan de voet te houden. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino schiet op doel. Olise werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:4

28e minuut.
Derbyshire is nu in balbezit. Derbyshire probeert naar een medespeler te passen. Edozie heeft problemen om de bal te vangen. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Milewski geeft een hoge lob. Głuszak rent richting de bal. Met opzet legt Green zijn tegenspeler op de grond. Głuszak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ćwieląg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Głuszak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Olise trapt de bal weg van het doel. Ćwieląg kopt de bal weg. Milewski speelt de bal door. Pekról rent richting de bal. Pekról draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Edozie trapt de bal weg van het doel. Ćwieląg rent richting de bal. Ćwieląg geeft een lange en hoge pass. Pellegrino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Manolov is nu in balbezit. Manolov geeft een hoge lob. Pellegrino kopt de bal weg. Głuszak rent richting de bal. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Olise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Milewski kopt de bal weg. Murguía geeft een lange en hoge pass. Pekról kopt de bal weg. Daar is Głuszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Olise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov met de inworp. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak geeft de bal voor. Edozie heeft problemen om de bal te vangen. Olise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:5

43e minuut.
Głuszak kopt de bal weg. Dawson is nu in balbezit. Pekról verovert de bal door een tackle van achteren. Pekról draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Milligan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Głuszak is nu in balbezit. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak rent richting de bal. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról draait met de bal, schiet en ... Olise probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Edozie de bal. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver End 86%, ANFIELD LFC 14%.
Silver End - ANFIELD LFC 0:6

48e minuut.
Murguía bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwieląg is nu in balbezit. Ćwieląg speelt de bal door. Manolov rent richting de bal. Manolov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Milewski speelt de bal door. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak met een sublieme pass. Pekról is nu in balbezit. Pekról draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:7

53e minuut.
Edozie kopt de bal weg. Inworp. Ćwieląg met een snelle inworp. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Green rent richting de bal. Milewski geeft een lange en hoge pass. Pellegrino kopt de bal weg. Pekról bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekról haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mansfield raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basten komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pekról kopt de bal weg. Klungelig pakt Głuszak de bal. Pellegrino rent richting de bal. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak schiet op doel. Olise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milligan is nu in balbezit. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - ANFIELD LFC 0:8

73e minuut.
Burgess met een sublieme pass. Modric rent richting de bal. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino draait met de bal, schiet en ... Olise maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Burgess heeft problemen om de bal te vangen. Green met een sublieme pass. Ćwieląg speelt de bal door. Pekról rent richting de bal. Pekról geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Manolov speelt de bal door. Milligan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekról. Pekról krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Pellegrino rent richting de bal. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak passt de bal zonder na te denken. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Milewski geeft een hoge lob. Modric heeft problemen om de bal te vangen. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Manolov geeft de bal voor. Pellegrino rent richting de bal. Milligan is nu in balbezit. Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. Olise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Milewski kopt de bal weg. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov met een sublieme pass. Pellegrino is nu in balbezit. Pellegrino haalt uit met een fantastische trap. Olise bokst de bal weg. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver End 77%, ANFIELD LFC 23%.
Silver End - ANFIELD LFC 0:8