Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrokysla Polefka FK Lynx
astakuta Tactiek blau
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
41.5 gemiddelde waardering 47
good Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Walaszek geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz kan de bal niet met de borst controleren. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko draait met de bal, schiet en ... Trachtulec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 1:0

12e minuut.
Bačinský kopt de bal weg. Pacino geeft de bal voor. Sandala kopt de bal weg. Herda bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda draait met de bal, schiet en ... Krejč verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cherepko is nu in balbezit. Pacino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherepko. Cherepko krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Sandala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walaszek is nu in balbezit. Sandala verovert de bal door een tackle van achteren. Sandala haalt uit met een fantastische trap. Krejč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 1:1

24e minuut.
Koksov rent richting de bal. Sandala bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok rent richting de bal. Sandala onderschept slim de pass. Sandala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 1:2

37e minuut.
Złotorowicz rent richting de bal. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koksov krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bačinský met de inworp. Fadarko probeert naar een medespeler te passen. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adam speelt de bal door. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell schiet op doel. Trachtulec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 51%, FK Lynx 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 2:2

57e minuut.
Walaszek verovert de bal door een tackle van achteren. Walaszek speelt de bal door. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok geeft een lange en hoge pass. Złotorowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Trachtulec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Burlacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 3:2

63e minuut.
Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Śpiewok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śpiewok passt de bal zonder na te denken. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Egüén geeft een lange en hoge pass. Śpiewok geeft een hoge lob. Hajdák rent richting de bal. Hajdák geeft een hoge lob. Sandala springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Canditi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egüén geeft een lange en hoge pass. Herda met een sublieme pass. Sandala is nu in balbezit. Sandala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 3:3

79e minuut.
Pacino is nu in balbezit. Pacino geeft een hoge lob. Herda rent richting de bal. Herda schiet op doel. Krejč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 3:4

81e minuut.
Egüén met een sublieme pass. Hajdák heeft problemen om de bal te vangen. Cherepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherepko draait met de bal, schiet en ... Trachtulec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 4:4

90e minuut.
Sandala controleert de bal met de borst. Met opzet legt Śpiewok zijn tegenspeler op de grond. Sandala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canditi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walaszek is nu in balbezit. Sandala onderschept slim de pass. Sandala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herda rent richting de bal. Herda haalt uit met een fantastische trap. Krejč werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrokysla Polefka 48%, FK Lynx 52%.
Ostrokysla Polefka - FK Lynx 4:5