Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuteiras United SCEB
Normal Tactiek 5-3-2D
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Brito Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Walczewski speelt de bal door. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Youliang met een sublieme pass. Walczewski probeert naar een medespeler te passen. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Briteiros trapt de bal weg van het doel. Youliang kopt de bal weg. Daar is Fragateiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap. Briteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Walczewski de bal. Youliang is nu in balbezit. Youliang passt de bal in één keer door. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel. Briteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:1

6e minuut.
Vara passt de bal zonder na te denken. Estela bereikt de bal nog maar net als eerste. Falco heeft problemen om de bal te vangen. Siroglavić rent richting de bal. Siroglavić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Rachinha kopt de bal weg. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante passt de bal met de wreef. Daar is Siroglavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rosado geeft een lange en hoge pass. Penetrante geeft de bal voor. Klungelig pakt Fragateiro de bal. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Penetrante is nu in balbezit. Penetrante geeft de bal voor. Cacela heeft problemen om de bal te vangen. Penetrante rent richting de bal. Penetrante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira geeft een hoge lob. Siroglavić kopt de bal weg. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rachinha heeft problemen om de bal te vangen. Rachinha probeert naar een medespeler te passen. Siroglavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap. Briteiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:2

21e minuut.
Penetrante rent richting de bal. Met opzet legt Cacela zijn tegenspeler op de grond. Penetrante raakt geblesseerd tijdens het duel. Penetrante wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Rachinha de bal. Rachinha speelt de bal door. Brito Nunes is nu in balbezit. Siroglavić onderschept slim de pass. Siroglavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:4

25e minuut.
Walczewski passt de bal met de wreef. Siroglavić rent richting de bal. Melegas rent richting de bal. Siroglavić verovert de bal door een tackle van achteren. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rachinha passt de bal zonder na te denken. Brito Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante onderschept slim de pass. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rosado kopt de bal weg. Klungelig pakt Brito Nunes de bal. Youliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Cais onderschept slim de pass. Cais passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Siroglavić passt de bal zonder na te denken. Walczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczewski passt de bal in één keer door. Penetrante is nu in balbezit. Penetrante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pinto Salgado rent richting de bal. Walczewski is nu in balbezit. Walczewski passt de bal zonder na te denken. Penetrante rent richting de bal. Penetrante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:5

37e minuut.
Pinto Salgado speelt de bal door. Cabeleira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Youliang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Penetrante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penetrante schiet op doel. Briteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Siroglavić is nu in balbezit. Penetrante rent richting de bal. Fragateiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Penetrante onderschept slim de pass. Penetrante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 76%, SCEB 24%.
Chuteiras United - SCEB 0:5

50e minuut.
Youliang passt de bal met de wreef. Rachinha heeft problemen om de bal te vangen. Rachinha geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Estela de bal onder controle te krijgen. Siroglavić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:6

57e minuut.
Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić passt de bal in één keer door. Penetrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Siroglavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siroglavić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preto komt het veld opgelopen. Mata komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cabeleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeleira probeert naar een medespeler te passen. Siroglavić speelt de bal door. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schiet op doel. Briteiros bokst de bal weg. Klungelig pakt Siroglavić de bal. Siroglavić schiet op doel. Briteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Rachinha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preto rent richting de bal. Preto geeft de bal voor. Siroglavić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Youliang probeert naar een medespeler te passen. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... Estela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:7

74e minuut.
Vara met een sublieme pass. Cais is nu in balbezit. Siroglavić rent richting de bal. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... Briteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:8

75e minuut.
Vara probeert naar een medespeler te passen. Cais rent richting de bal. Siroglavić is nu in balbezit. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:9

81e minuut.
Siroglavić rent richting de bal. Mata is nu in balbezit. Siroglavić is nu in balbezit. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... Briteiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Carrapatoso heeft problemen om de bal te vangen. Carrapatoso geeft de bal voor. Mata met een sublieme pass. Siroglavić rent richting de bal. Siroglavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - SCEB 0:10

88e minuut.
Cambraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambraia geeft de bal voor. Siroglavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siroglavić draait met de bal, schiet en ... Briteiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 72%, SCEB 28%.
Chuteiras United - SCEB 0:10