Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutník Tatran TJ Kings Rozvadov
442 Tactiek 001
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Doupovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Portento verovert de bal door een tackle van achteren. Portento geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paranghel de bal. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De Stefano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Katana is nu in balbezit. Katana passt de bal zonder na te denken. Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myslbek haalt uit met een fantastische trap. De Stefano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sabău is nu in balbezit. Portento verovert de bal door een tackle van achteren. Portento geeft de bal voor. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 0:1

22e minuut.
Levohradský met een snelle inworp. Klungelig pakt Sabău de bal. Sabău passt de bal zonder na te denken. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Połącarz is nu in balbezit. Sokół onderschept slim de pass. Paranghel rent richting de bal. Paranghel geeft een lange en hoge pass. Katana maakt een snoekduik en kopt de bal. De Stefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Galetka onderschept slim de pass. Galetka passt de bal in één keer door. Katana rent richting de bal. Katana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 0:2

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Gherghe de bal onder controle te krijgen. Portento is nu in balbezit. Portento passt de bal met de wreef. Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Adabakar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sokół met de inworp. Arosemena is nu in balbezit. Arosemena geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Sokół is nu in balbezit. Sokół geeft de bal voor. Adabakar heeft problemen om de bal te vangen. Katana rent richting de bal. Katana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 64%, TJ Kings Rozvadov 36%.
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 0:3

50e minuut.
Arosemena verovert de bal door een tackle van achteren. Arosemena geeft een lange en hoge pass. Sokół geeft een lange en hoge pass. Katana is nu in balbezit. Katana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 0:4

57e minuut.
Galetka is nu in balbezit. Galetka geeft de bal voor. Myslbek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Katana de bal onder controle te krijgen. Myslbek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De Stefano met een harde bal richting middenveld. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek speelt de bal door. Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Połącarz met de inworp. Levohradský rent richting de bal. Levohradský geeft de bal voor. Gherghe krijgt zijn hoofd ertegen. Metelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 1:4

67e minuut.
Hrbek geeft de bal voor. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokół passt de bal zonder na te denken. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Katana rent richting de bal. Adabakar controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De Stefano probeert naar een medespeler te passen. Akdaş kopt de bal weg. Galetka probeert naar een medespeler te passen. Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Katana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Myslbek rent richting de bal. Myslbek geeft een hoge lob. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 1:5

77e minuut.
Arosemena speelt de bal door. Hristojević rent richting de bal. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De Stefano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Inworp. Myslbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portento rent richting de bal. Portento geeft een hoge lob. Paranghel maakt een snoekduik en kopt de bal. De Stefano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Sokół zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paranghel geeft een lange en hoge pass. Katana rent richting de bal. Katana haalt uit met een fantastische trap. De Stefano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 1:6

80e minuut.
Parizotto geeft de bal voor. Akdaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Bojar de bal. Gherghe rent richting de bal. Gherghe draait met de bal, schiet en ... Metelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Myslbek passt de bal zonder na te denken. Katana bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Katana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katana haalt uit met een fantastische trap. De Stefano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 1:7

83e minuut.
Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel geeft de bal voor. Myslbek speelt de bal door. Katana is nu in balbezit. Katana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Metelka trapt de bal weg van het doel. Galetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetka passt de bal zonder na te denken. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. De Stefano bokst de bal weg.

87e minuut.
Sabău met een sublieme pass. Gherghe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojar. Gherghe raakt geblesseerd tijdens het duel. Gherghe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Połącarz passt de bal met de wreef. Doupovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Doupovec passt de bal met de wreef. Fiutka rent richting de bal. Fiutka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 57%, TJ Kings Rozvadov 43%.
Hutník Tatran - TJ Kings Rozvadov 1:7