Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLIDOS FC AAJMFC
Normal Tactiek Poseidon
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.5
poor Schieten very good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Winnik rent richting de bal. Banana onderschept slim de pass. Banana met een sublieme pass. Týral rent richting de bal. Týral haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:1

4e minuut.
Banana met een sublieme pass. Týral is nu in balbezit. Týral passt de bal zonder na te denken. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Del Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Týral rent richting de bal. Tırkaz rent richting de bal. Týral rent richting de bal. Týral haalt uit met een fantastische trap. Del Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:2

7e minuut.
Balcarce met een sublieme pass. Toncich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz maakt een afschuwelijke overtreding. Tırkaz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Banana speelt de bal door. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral schiet op doel. Del Valle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Latorre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontus met een sublieme pass. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Llanka trapt de bal weg van het doel. Latorre kopt de bal weg. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. Del Valle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:3

18e minuut.
Balcarce bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana onderschept slim de pass. Banana speelt de bal door. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:4

22e minuut.
Llanka geeft de bal voor. Daar is Kontus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontus probeert naar een medespeler te passen. Týral rent richting de bal. Týral draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:5

29e minuut.
Lewandowsky met de inworp. Kontus is nu in balbezit. Kontus speelt de bal door. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kontus passt de bal met de wreef. Daar is Tırkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tırkaz passt de bal zonder na te denken. Týral rent richting de bal. Týral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Llanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:6

40e minuut.
Urbaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Banana onderschept slim de pass. Týral is nu in balbezit. Týral draait met de bal, schiet en ... Del Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLIDOS FC 77%, AAJMFC 23%.
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:7

48e minuut.
Banana geeft een hoge lob. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Týral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Týral schiet op doel. Del Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:8

53e minuut.
Daar is AL Awzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Awzai speelt de bal door. Tırkaz heeft problemen om de bal te vangen. Týral rent richting de bal. Týral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap. Del Valle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:9

55e minuut.
Týral kopt de bal weg. Tırkaz kan de bal niet met de borst controleren. Llanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tırkaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:10

58e minuut.
Klungelig pakt Urbaitis de bal. Banana rent richting de bal. Banana probeert naar een medespeler te passen. Týral is nu in balbezit. Týral draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Benvenutto geeft een lange en hoge pass. Banana rent richting de bal. Banana passt de bal zonder na te denken. Týral is nu in balbezit. Týral draait met de bal, schiet en ... Del Valle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

68e minuut.
Banana rent richting de bal. Banana passt de bal in één keer door. AL Awzai speelt de bal door. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tırkaz draait met de bal, schiet en ... Del Valle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:11

70e minuut.
Doeltrap. Brito komt het veld opgelopen. Kuszniak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Urbaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaitis geeft een hoge lob. Tırkaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Týral bereikt de bal nog maar net als eerste. Týral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:12

76e minuut.
Hiu Fung komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ciemny met een sublieme pass. Banana is nu in balbezit. Banana passt de bal zonder na te denken. Týral rent richting de bal. Týral haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
AL Awzai probeert de bal met de borst te controleren. AL Awzai passt de bal met de wreef. Daar is Týral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Týral draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ghesquiere de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:13

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustamante komt het veld opgelopen. Nachtailer komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Urbaitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Awzai rent richting de bal. AL Awzai probeert naar een medespeler te passen. Tırkaz rent richting de bal. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:14

85e minuut.
Urbaitis probeert naar een medespeler te passen. Nachtailer rent richting de bal. Tırkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachtailer is nu in balbezit. Nachtailer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:15

90e minuut.
Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak speelt de bal door. Klungelig pakt Tırkaz de bal. Nachtailer is nu in balbezit. Nachtailer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Del Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Llanka de bal. Tırkaz is nu in balbezit. Tırkaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLIDOS FC 77%, AAJMFC 23%.
SOLIDOS FC - AAJMFC 0:16