Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dínamo Brasil Chronus
2-2 Tactiek classica
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
21.1 gemiddelde waardering 36.9
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Schanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Schanko passt de bal in één keer door. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schanko is nu in balbezit. Schanko speelt de bal door. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo schiet op doel. Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Schanko geeft een hoge lob. D`Ávila is nu in balbezit. Cearense verovert de bal door een tackle van achteren. Cearense geeft een lange en hoge pass. Luzardo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Chronus 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 57%, Chronus 43%.
Dínamo Brasil - Chronus 0:1

46e minuut.
Maluco komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense passt de bal zonder na te denken. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Chronus 0:2

48e minuut.
Luzardo is nu in balbezit. Pitombo onderschept slim de pass. Tchuco is nu in balbezit. Luzardo verovert de bal door een tackle van achteren. Luzardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kereki probeert de bal aan de voet te houden. Rempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempel probeert naar een medespeler te passen. Schanko is nu in balbezit. Schanko haalt uit met een fantastische trap. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kereki rent richting de bal. Daar is Kereki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kereki geeft de bal voor. Schanko is nu in balbezit. Schanko schiet op doel. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinho komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Garcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcia geeft de bal voor. Cearense is nu in balbezit. Cearense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Chronus 0:3

63e minuut.
Schanko is nu in balbezit. Schanko passt de bal in één keer door. Luzardo rent richting de bal. Luzardo draait met de bal, schiet en ... Zabawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Chronus 0:4

65e minuut.
Cearense passt de bal met de wreef. Pons rent richting de bal. D`Ávila tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Ávila krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kereki probeert de bal aan de voet te houden. Kereki passt de bal zonder na te denken. Schanko rent richting de bal. Schanko draait met de bal, schiet en ... Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dínamo Brasil - Chronus 0:5

68e minuut.
Osa probeert naar een medespeler te passen. Kereki geeft een lange en hoge pass. Luzardo kopt de bal weg. Daar is Pons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Luzardo rent richting de bal. Zabawa probeert naar een medespeler te passen. Osa kopt de bal weg. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons haalt uit met een fantastische trap. Zabawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Schanko rent richting de bal. Schanko passt de bal zonder na te denken. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo schiet op doel. Zabawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Tchuco de bal. D`Ávila met een sublieme pass. Osa speelt de bal door. Schanko is nu in balbezit. Schanko geeft de bal voor. Zabawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dínamo Brasil 67%, Chronus 33%.
Dínamo Brasil - Chronus 0:5