Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. ARTEMIS ΠΙΣΩ ΟΨΗ
451 Tactiek 442V
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 46.1
slecht Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Kakomoiridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke verovert de bal door een tackle van achteren. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri schiet op doel. Kenteris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:1

8e minuut.
Kozanitis probeert de bal met de borst te controleren. Carrillo rent richting de bal. Carrillo geeft de bal voor. Kéri springt en kopt de bal. Kenteris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:2

12e minuut.
Gruszecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pic komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Karaduman rent richting de bal. Karaduman met een sublieme pass. Kéri is nu in balbezit. Kéri draait met de bal, schiet en ... Kenteris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:3

23e minuut.
Kéri geeft de bal voor. Perdikis kopt de bal weg. Kopsidis rent richting de bal. Kéri verovert de bal door een tackle van achteren. Kéri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:4

25e minuut.
Carrillo probeert de bal met de borst te controleren. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carrillo de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pic geeft de bal voor. Antkowiak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vasdekis de bal. Karaduman bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaduman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carrillo rent richting de bal. Carrillo passt de bal met de wreef. Kéri rent richting de bal. Kéri draait met de bal, schiet en ... Diakos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:5

35e minuut.
Kéri haalt uit met een fantastische trap. Vasdekis probeert de bal aan de voet te houden. Pic speelt de bal door. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:6

39e minuut.
Carrillo is nu in balbezit. Perdikis begaat een overtreding. Carrillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antkowiak met een snel genomen vrije trap. Kéri krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paterakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paterakis geeft een lange en hoge pass. Lippke is nu in balbezit. Lippke geeft een lange en hoge pass. Carrillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kenteris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kéri is nu in balbezit. Kéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 75%, ΠΙΣΩ ΟΨΗ 25%.
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:7

50e minuut.
Paterakis onderschept slim de pass. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke passt de bal zonder na te denken. Kéri rent richting de bal. Kéri haalt uit met een fantastische trap. Kenteris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carrillo rent richting de bal. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kéri is nu in balbezit. Vasdekis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasdekis geeft een hoge lob. Lipták geeft de bal voor. Carrillo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Portokaloglou heeft problemen om de bal te vangen. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic passt de bal in één keer door. Carrillo heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Klungelig pakt Lippke de bal. Lippke probeert naar een medespeler te passen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kenteris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kenteris met een sublieme pass. Pic speelt de bal door. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrillo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:8

59e minuut.
Kopsidis is nu in balbezit. Kéri onderschept slim de pass. Vasdekis is nu in balbezit. Kéri verovert de bal door een tackle van achteren. Kéri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Antkowiak speelt de bal door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal in één keer door. Kéri rent richting de bal. Kéri draait met de bal, schiet en ... Kenteris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antkowiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carrillo kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Portokaloglou rent richting de bal. Karaduman verovert de bal door een tackle van achteren. Karaduman met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kéri is nu in balbezit. Kéri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:9

64e minuut.
Antkowiak geeft een hoge lob. Kéri heeft problemen om de bal te vangen. Karaduman speelt de bal door. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:10

67e minuut.
Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos geeft een lange en hoge pass. Diakos kopt de bal weg. Carrillo rent richting de bal. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Kenteris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Lippke passt de bal in één keer door. Kéri rent richting de bal. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke geeft een hoge lob. Carrillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paterakis geeft een hoge lob. Perdikis rent richting de bal. Perdikis geeft de bal voor. Pic met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:11

72e minuut.
Lippke geeft een lange en hoge pass. Perdikis kopt de bal weg. Karaduman rent richting de bal. Karaduman speelt de bal door. Kéri bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pic passt de bal met de wreef. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo passt de bal in één keer door. Kéri rent richting de bal. Kéri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lujan geeft een hoge lob. Lippke rent richting de bal. Lippke probeert naar een medespeler te passen. Kéri is nu in balbezit. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Paterakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lippke de bal. Lippke met een sublieme pass. Klungelig pakt Kéri de bal. Kéri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kozanitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Carrillo speelt de bal door. Klungelig pakt Antkowiak de bal. Antkowiak met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel. Kenteris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perdikis heeft problemen om de bal te vangen. Carrillo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. ARTEMIS 78%, ΠΙΣΩ ΟΨΗ 22%.
F. C. ARTEMIS - ΠΙΣΩ ΟΨΗ 0:11