Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Titan CF Gloria Bistrita
atac Tactiek atak
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
10 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.9 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten excellent
poor Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Szarmach met de inworp. Matterne geeft een lange en hoge pass. Aelpler heeft problemen om de bal te vangen. Klaas rent richting de bal. Klaas schiet op doel. Ljubenović bokst de bal weg. Colorado is nu in balbezit. Colorado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machnicki met de inworp. Aelpler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klaas speelt de bal door. Matterne is nu in balbezit. Matterne passt de bal in één keer door. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 0:1

7e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki passt de bal met de wreef. Klaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas haalt uit met een fantastische trap. Ljubenović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Machnicki is nu in balbezit. Machnicki geeft de bal voor. Aelpler heeft problemen om de bal te vangen. Aelpler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Szarmach met een snelle inworp. Matterne is nu in balbezit. Matterne geeft de bal voor. Klaas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Brocchieri de bal onder controle te krijgen. Cabrejo rent richting de bal. Cabrejo passt de bal in één keer door. Klaas rent richting de bal. Klaas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hahn de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vârtejaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki geeft een lange en hoge pass. Klaas rent richting de bal. Klaas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 0:2

25e minuut.
Vârtejaru passt de bal met de wreef. Plutão rent richting de bal. Plutão probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem heeft problemen om de bal te vangen. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 1:2

26e minuut.
Cotea met een sublieme pass. Szarmach probeert naar een medespeler te passen. Klaas rent richting de bal. Klaas schiet op doel. Ortiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ljubenović bokst de bal weg.

32e minuut.
Klaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas passt de bal zonder na te denken. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 1:3

38e minuut.
Mitreski trapt de bal weg. Aelpler is nu in balbezit. Aelpler passt de bal zonder na te denken. Szarmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarmach geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Titan 68%, CF Gloria Bistrita 32%.
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 1:3

48e minuut.
Klungelig pakt Szarmach de bal. Matterne speelt de bal door. Klaas rent richting de bal. Klaas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Machnicki is nu in balbezit. Machnicki passt de bal in één keer door. Daar is Giambra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 1:4

54e minuut.
Aelpler is nu in balbezit. Aelpler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ortiz de bal. Klaas rent richting de bal. Klaas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cabrejo met een sublieme pass. Machnicki rent richting de bal. Machnicki geeft een lange en hoge pass. Matterne is nu in balbezit. Matterne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ortiz geeft de bal voor. Inworp. Szarmach met de inworp. Matterne geeft een hoge lob. Klaas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vřelý met een sublieme pass. Brocchieri rent richting de bal. Brocchieri passt de bal zonder na te denken. Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mitreski probeert naar een medespeler te passen. Matterne kopt de bal weg. Klungelig pakt Giambra de bal. Klaas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ljubenović speelt de bal door. Cabrejo kopt de bal weg. Machnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnicki geeft een lange en hoge pass. Klaas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 1:5

83e minuut.
Szarmach is nu in balbezit. Szarmach geeft de bal voor. Klungelig pakt Klaas de bal. Klaas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 1:6

85e minuut.
Szarmach met een snelle inworp. Matterne geeft een hoge lob. Daar is Aelpler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aelpler draait met de bal, schiet en ... Ljubenović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Matterne rent richting de bal. Matterne geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ortiz met een harde bal richting middenveld. Vřelý kopt de bal weg. Daar is Crişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocchieri rent richting de bal. Brocchieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Titan 70%, CF Gloria Bistrita 30%.
Juventus Titan - CF Gloria Bistrita 1:6