Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BlackHawks liv
ACC Tactiek x
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten very good
solid Passen very good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
McCarthey geeft de bal voor. Panucia is nu in balbezit. Skupień begaat een overtreding. Skupień krijgt een gele kaart. Panucia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monteys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel. Socas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Pärtel probeert naar een medespeler te passen. Palokallio probeert naar een medespeler te passen. Panucia is nu in balbezit. Panucia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - liv 0:1

7e minuut.
Palokallio rent richting de bal. Palokallio met een sublieme pass. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Mitri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva geeft een hoge lob. Daar is Hucek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. Poolsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Militaru heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

16e minuut.
Monteys met een sublieme pass. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skupień krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

18e minuut.
Monteys met de inworp. Panucia probeert naar een medespeler te passen. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel schiet op doel. Socas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - liv 0:2

22e minuut.
Coerver probeert naar een medespeler te passen. Ménager geeft een hoge lob. Kakabadze kopt de bal weg. Panucia heeft problemen om de bal te vangen. Panucia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
McCarthey speelt de bal door. Panucia is nu in balbezit. Panucia passt de bal in één keer door. Palokallio is nu in balbezit. Palokallio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sharon passt de bal zonder na te denken. Palokallio rent richting de bal. Palokallio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Panucia de bal. Panucia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palokallio rent richting de bal. Palokallio haalt uit met een fantastische trap. Socas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - liv 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 64%, liv 36%.
FC BlackHawks - liv 0:3

49e minuut.
Klašek geeft de bal voor. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Hucek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Militaru onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brocador komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Palokallio probeert naar een medespeler te passen. Sá Paiva speelt de bal door. Klungelig pakt Panucia de bal. Panucia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - liv 0:4

66e minuut.
Klašek speelt de bal door. Wechumanke is nu in balbezit. Sharon begaat een overtreding. Sharon krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Panucia passt de bal met de wreef. Klašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharon onderschept slim de pass. Pärtel rent richting de bal. Pärtel draait met de bal, schiet en ... Brocador bokst de bal weg.

74e minuut.
Sá Paiva geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakabadze met een snelle inworp. Panucia is nu in balbezit. Panucia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Panucia speelt de bal door. Palokallio is nu in balbezit. Palokallio passt de bal in één keer door. Pärtel rent richting de bal. Pärtel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - liv 0:5

90e minuut.
Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri passt de bal in één keer door. Daar is Pärtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärtel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BlackHawks - liv 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BlackHawks 64%, liv 36%.
FC BlackHawks - liv 0:6