Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuoni Terribili Elfi delle Dolomiti
Normal Tactiek Dol. NEW NH
41% Balbezit 59%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17 gemiddelde waardering 55.8
poor Schieten excellent
poor Passen outstanding
poor Verdedigen very good


3e minuut.
Saccomano kopt de bal weg. Yuste geeft een lange en hoge pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Falossi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:1

5e minuut.
Rəsulzadə passt de bal in één keer door. Yuste rent richting de bal. Yuste geeft een hoge lob. Kobliha heeft problemen om de bal te vangen. Kobliha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:2

6e minuut.
Dekker geeft een hoge lob. Aliling rent richting de bal. Aliling passt de bal met de wreef. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker geeft een hoge lob. Falossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:3

9e minuut.
Klungelig pakt Yuste de bal. Yuste speelt de bal door. Klungelig pakt Saccomano de bal. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aliling met een sublieme pass. Cappio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dekker is nu in balbezit. Dekker geeft een lange en hoge pass. Kobliha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Musialik kopt de bal weg. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste passt de bal met de wreef. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:4

12e minuut.
Dekker speelt de bal door. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste speelt de bal door. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Rəsulzadə kopt de bal weg. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker met een sublieme pass. Aliling rent richting de bal. Aliling geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Saccomano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə geeft een hoge lob. Kobliha springt en kopt de bal. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kobliha passt de bal met de wreef. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling geeft een lange en hoge pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Falossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Musialik verovert de bal door een tackle van achteren. Musialik passt de bal zonder na te denken. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker heeft problemen om de bal te vangen. Dekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:5

20e minuut.
Faganelli probeert naar een medespeler te passen. Sanzogno heeft problemen om de bal te vangen. Ruggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha verovert de bal door een tackle van achteren. Kobliha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saccomano trapt de bal weg van het doel. Rəsulzadə kopt de bal weg. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:6

22e minuut.
Ruggi speelt de bal door. Yuste rent richting de bal. Yuste speelt de bal door. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Falossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kobliha stond buitenspel. D`Amato maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yuste rent richting de bal. Yuste geeft een hoge lob. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:7

26e minuut.
Dekker is nu in balbezit. Dekker geeft de bal voor. Daar is D`Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cappio is nu in balbezit. Cappio geeft een hoge lob. Dekker is nu in balbezit. Dekker geeft een hoge lob. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
D`Amato kopt de bal weg. Yuste geeft een lange en hoge pass. Saccomano heeft problemen om de bal te vangen. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rəsulzadə geeft een hoge lob. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is D`Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Amato verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Aliling met een sublieme pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha passt de bal in één keer door. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:8

34e minuut.
Ruggi rent richting de bal. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel. Falossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
D`Amato geeft de bal voor. Klungelig pakt Rəsulzadə de bal. Rəsulzadə met een sublieme pass. Klungelig pakt Kobliha de bal. Kobliha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:9

41e minuut.
Faganelli kopt de bal weg. Codecà bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:10

43e minuut.
Yuste speelt de bal door. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə speelt de bal door. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Musialik speelt de bal door. Burla is nu in balbezit. Yuste verovert de bal door een tackle van achteren. Yuste geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuoni Terribili 89%, Elfi delle Dolomiti 11%.
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:11

49e minuut.
Burla kopt de bal weg. Aliling met een sublieme pass. Yuste is nu in balbezit. Yuste draait met de bal, schiet en ... Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Rəsulzadə geeft een hoge lob. Saccomano kopt de bal weg. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kobliha de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Musialik is nu in balbezit. Musialik heeft problemen om de bal te vangen. Musialik geeft de bal voor. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:12

53e minuut.
Yuste onderschept slim de pass. Yuste probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aliling de bal. Aliling geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:13

55e minuut.
Yuste is nu in balbezit. Yuste passt de bal zonder na te denken. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:14

55e minuut.
Burla speelt de bal door. Saccomano heeft problemen om de bal te vangen. Yuste rent richting de bal. Yuste draait met de bal, schiet en ... Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:15

58e minuut.
Kobliha geeft een lange en hoge pass. Daar is D`Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste schiet op doel. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:16

61e minuut.
Musialik onderschept slim de pass. Musialik probeert naar een medespeler te passen. Gaudio probeert naar een medespeler te passen. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Musialik kopt de bal weg. Kobliha rent richting de bal. Saccomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:17

64e minuut.
Kobliha rent richting de bal. Yuste rent richting de bal. Kobliha is nu in balbezit. Yuste is nu in balbezit. Yuste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dekker passt de bal zonder na te denken. D`Amato rent richting de bal. Kobliha onderschept slim de pass. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha passt de bal zonder na te denken. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste schiet op doel. Falossi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Aliling met een sublieme pass. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha schiet op doel. Saccomano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:18

70e minuut.
Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Saccomano controleert de bal met de borst. Yuste rent richting de bal. Yuste draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Amato is nu in balbezit. D`Amato geeft een hoge lob. Gaudio rent richting de bal. Gaudio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling geeft een hoge lob. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:19

75e minuut.
Musialik probeert naar een medespeler te passen. Yuste is nu in balbezit. Yuste passt de bal zonder na te denken. Daar is Kobliha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobliha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yuste is nu in balbezit. Yuste geeft de bal voor. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Falossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:20

81e minuut.
Dekker geeft de bal voor. Yuste kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobliha de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Falossi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:21

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliling met de inworp. Dekker speelt de bal door. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:22

83e minuut.
Dekker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yuste de bal. Yuste passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kobliha de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Falossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yuste is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:23

85e minuut.
Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə met een sublieme pass. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:24

86e minuut.
Aliling passt de bal zonder na te denken. Dekker is nu in balbezit. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobliha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kobliha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:25

88e minuut.
Faganelli met een sublieme pass. Sanzogno heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogno passt de bal zonder na te denken. Aliling is nu in balbezit. Aliling geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Falossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yuste is nu in balbezit. Yuste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuoni Terribili 84%, Elfi delle Dolomiti 16%.
Tuoni Terribili - Elfi delle Dolomiti 0:26