Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Sęp Droginia M.L.K.S Pilica Koniecpol
Normal Tactiek inpraa
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten formidable
average Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa passt de bal in één keer door. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Butrym probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 0:1

9e minuut.
Figoni speelt de bal door. Shemer is nu in balbezit. Sedutor onderschept slim de pass. Sedutor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:1

11e minuut.
Butrym trapt de bal weg van het doel. Cruceanu kopt de bal weg. Villa kan de bal niet met de borst controleren. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:2

14e minuut.
Cruceanu met een sublieme pass. Muziek is nu in balbezit. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Villa schiet op doel. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

17e minuut.
Figoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Villa de bal. Klimko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Villa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Villa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Cruceanu onderschept slim de pass. Cruceanu geeft de bal voor. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Butrym trapt de bal weg van het doel. Cruceanu kopt de bal weg. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel. Butrym bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:3

30e minuut.
Grelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grelecki geeft een hoge lob. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. Butrym probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:4

32e minuut.
Arocha geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Butrym trapt de bal weg. Jęsiak heeft problemen om de bal te vangen. Arocha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Cruceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu met een sublieme pass. Muziek is nu in balbezit. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Sęp Droginia 74%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 26%.
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:5

54e minuut.
Canavessi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arocha is nu in balbezit. Arocha geeft een lange en hoge pass. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kowalski rent richting de bal. Kowalski geeft de bal voor. Shemer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sedutor is nu in balbezit. Sedutor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Canavessi is nu in balbezit. Canavessi passt de bal met de wreef. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Butrym maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:6

60e minuut.
Canavessi met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Villa is nu in balbezit. Muziek is nu in balbezit. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Arocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arocha geeft een hoge lob. Muziek kopt de bal weg. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb passt de bal met de wreef. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Niefart probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Arocha probeert de bal met de borst te controleren. Arocha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Idczak de bal. Villa rent richting de bal. Villa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cruceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cruceanu geeft de bal voor. Canavessi is nu in balbezit. Villa is nu in balbezit. Villa draait met de bal, schiet en ... Butrym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jęsiak rent richting de bal. Jęsiak passt de bal in één keer door. Grzyb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Muziek rent richting de bal. Klimko bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek onderschept slim de pass. Muziek schiet op doel. Butrym maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grzyb probeert naar een medespeler te passen. Cruceanu heeft problemen om de bal te vangen. Cruceanu passt de bal in één keer door. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimko met een sublieme pass. Villa is nu in balbezit. Muziek rent richting de bal. Muziek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Muziek heeft problemen om de bal te vangen. Muziek passt de bal met de wreef. Daar is Klimko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Kłosiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idczak met een sublieme pass. Canavessi met een sublieme pass. Villa is nu in balbezit. Villa haalt uit met een fantastische trap. Butrym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Muziek is nu in balbezit. Niefart rent richting de bal. Villa onderschept slim de pass. Villa draait met de bal, schiet en ... Butrym maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Sęp Droginia 76%, M.L.K.S Pilica Koniecpol 24%.
LKS Sęp Droginia - M.L.K.S Pilica Koniecpol 1:6