Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mościska Zagaje Gdów B
Nowa Testowa Tactiek GGDEFF
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.1 gemiddelde waardering 65.6
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Walewski geeft een hoge lob. Inworp. Răducioiu met de inworp. Kazimierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kuźniak geeft een hoge lob. Kapoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Portela de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alancewicz onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Duval geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portela springt en kopt de bal. Lach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłko geeft een hoge lob. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel. Lach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Zagaje Gdów B 0:1

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lach niet meer kan verder spelen. Sztorc komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Gower heeft problemen om de bal te vangen. Gower speelt de bal door. Kobyłko speelt de bal door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kobyłko met een sublieme pass. Schreiber geeft een lange en hoge pass. Portela kopt de bal weg. Gower bereikt de bal nog maar net als eerste. Gower draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Gower zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobyłko rent richting de bal. Kobyłko probeert naar een medespeler te passen. Gower geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Zagaje Gdów B 0:2

34e minuut.
Schreiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreiber geeft de bal voor. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zákostelský passt de bal met de wreef. Duval rent richting de bal. Duval passt de bal met de wreef. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadeo passt de bal met de wreef. Portela is nu in balbezit. Portela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Zagaje Gdów B 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 51%, Zagaje Gdów B 49%.
AC Mościska - Zagaje Gdów B 0:3

46e minuut.
Lebas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bechuano rent richting de bal. Walewski rent richting de bal. Walewski passt de bal in één keer door. Bechuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kobyłko is nu in balbezit. Kobyłko passt de bal met de wreef. Amadeo rent richting de bal. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. Sztorc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Zagaje Gdów B 0:4

52e minuut.
Chmielak geeft de bal voor. Zákostelský kopt de bal weg. Notaristefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczak haalt uit met een fantastische trap. Roşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Kambur rent richting de bal. Kobyłko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyłko passt de bal met de wreef. Portela rent richting de bal. Portela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

63e minuut.
Kobyłko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorek komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Yukarı komt het veld opgelopen. Adışen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gower is nu in balbezit. Lebas rent richting de bal. Lebas geeft een lange en hoge pass. Amadeo rent richting de bal. Amadeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sorek rent richting de bal. Sorek speelt de bal door. Gower probeert naar een medespeler te passen. Portela rent richting de bal. Portela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Zagaje Gdów B 0:5

74e minuut.
Kuźniak speelt de bal door. Duval heeft problemen om de bal te vangen. Duval passt de bal zonder na te denken. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sorek geeft een hoge lob. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu rent richting de bal. Portela is nu in balbezit. Portela draait met de bal, schiet en ... Sztorc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gower neemt de hoekschop. Amadeo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Amadeo passt de bal zonder na te denken. Duval rent richting de bal. Duval probeert naar een medespeler te passen. Sorek rent richting de bal. Sorek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Sztorc bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 65%, Zagaje Gdów B 35%.
AC Mościska - Zagaje Gdów B 0:5