Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granit Brodnica Legion
433 Tactiek yyyy
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
State met een sublieme pass. Pamuła heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła onderschept slim de pass. Solalinde rent richting de bal. Solalinde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński onderschept slim de pass. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vairelles is nu in balbezit. Vairelles passt de bal zonder na te denken. Klinsky probeert naar een medespeler te passen. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki bokst de bal weg.

31e minuut.
Kostadinov is nu in balbezit. Romaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Romaniuk passt de bal met de wreef. Novelli rent richting de bal. Novelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Misztal onderschept slim de pass. Misztal passt de bal in één keer door. Oftedal is nu in balbezit. Oftedal haalt uit met een fantastische trap. Kowalewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kostadinov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. State probeert de bal met de borst te controleren. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal draait met de bal, schiet en ... Kempny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Quintanilla met een snelle inworp. Romaniuk met een sublieme pass. Kiprich probeert naar een medespeler te passen. Novelli rent richting de bal. Novelli haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łyżwiński probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 64%, Legion 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granit Brodnica - Legion 0:0

54e minuut.
Novelli onderschept slim de pass. Novelli probeert naar een medespeler te passen. Kiprich met een sublieme pass. Łyżwiński rent richting de bal. Łyżwiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Świderek verovert de bal door een tackle van achteren. Vairelles onderschept slim de pass. Vairelles speelt de bal door. Klinsky rent richting de bal. Klinsky schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Solalinde is nu in balbezit. Kowalewski rent richting de bal. Solalinde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solalinde krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Novelli is nu in balbezit. Kiprich rent richting de bal. Kiprich passt de bal met de wreef. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Legion 0:1

74e minuut.
Solalinde rent richting de bal. Solalinde speelt de bal door. Misztal is nu in balbezit. Misztal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Granit Brodnica - Legion 1:1

75e minuut.
Vairelles met een sublieme pass. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński passt de bal in één keer door. Novelli rent richting de bal. Novelli haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki bokst de bal weg.

77e minuut.
Świderek geeft een lange en hoge pass. Romaniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostadinov met een sublieme pass. Oftedal rent richting de bal. Oftedal draait met de bal, schiet en ... Kempny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vairelles kopt de bal weg. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Świderek verovert de bal door een tackle van achteren. Novelli rent richting de bal. Novelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dolas speelt de bal door. Solalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla rent richting de bal. Solalinde verovert de bal door een tackle van achteren. Solalinde schiet op doel. Kempny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Kempny speelt de bal door. Vairelles kan de bal niet met de borst controleren. Vairelles speelt de bal door. Łyżwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klinsky kopt de bal weg. Łyżwiński heeft problemen om de bal te vangen. Łyżwiński probeert naar een medespeler te passen. Novelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Novelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 68%, Legion 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Granit Brodnica - Legion 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Łyżwiński passt de bal met de wreef. Klinsky met een sublieme pass. Łyżwiński met een sublieme pass. Daar is Novelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

98e minuut.
Novelli is nu in balbezit. Met opzet legt Wrzecionkowski zijn tegenspeler op de grond. Novelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Romaniuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki bokst de bal weg. Zrlić is nu in balbezit. Łyżwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Łyżwiński draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Legion 1:2

101e minuut.
Vairelles met een snelle inworp. Klinsky rent richting de bal. Attakora-Gyan begaat een overtreding. Klinsky raakt geblesseerd tijdens het duel. Vairelles met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

101e minuut.
Skrzynecki trapt de bal weg. Kiprich kopt de bal weg. Zrlić rent richting de bal. Novelli verovert de bal door een tackle van achteren. Novelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

104e minuut.
Świderek heeft problemen om de bal te vangen. Novelli is nu in balbezit. Zrlić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novelli raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Łyżwiński neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Legion 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 77%, Legion 23%.
Granit Brodnica - Legion 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 59%, Legion 41%.
Granit Brodnica - Legion 1:3