Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUUR Avon Gunners
Den Dovne Tactiek 442
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.8 gemiddelde waardering 36.6
solid Schieten average
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


13e minuut.
Seebach trapt de bal weg van het doel. Peabiru kopt de bal weg. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Inworp. Ławecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tetwin geeft een hoge lob. Quebrado maakt een snoekduik en kopt de bal. Seebach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Avon Gunners 0:1

17e minuut.
Rytter passt de bal met de wreef. Fred bereikt de bal nog maar net als eerste. Fred probeert naar een medespeler te passen. Ahnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Ławecki probeert naar een medespeler te passen. Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin geeft de bal voor. Quebrado is nu in balbezit. Quebrado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Avon Gunners 0:2

26e minuut.
Quebrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ahnert is nu in balbezit. Peabiru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahnert roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ahnert kan niet meer verder spelen. Penners komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Fred met een snelle inworp. Klungelig pakt Flodgaard de bal. Flodgaard probeert naar een medespeler te passen. Penners bereikt de bal nog maar net als eerste. Penners haalt uit met een fantastische trap. Młynarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 39%, Avon Gunners 61%.
FC BUUR - Avon Gunners 0:2

46e minuut.
Daar is Ławecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ławecki passt de bal in één keer door. Zevallos is nu in balbezit. Penners onderschept slim de pass. Penners draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Verplaetse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Əhmədoğlu de bal. Fred begaat een overtreding. Fred krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Flodgaard geeft een hoge lob. Zaragoza heeft problemen om de bal te vangen. Penners rent richting de bal. Penners schiet op doel. Młynarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Avon Gunners 1:2

60e minuut.
Peabiru probeert naar een medespeler te passen. Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek passt de bal zonder na te denken. Peabiru rent richting de bal. Peabiru geeft een lange en hoge pass. Seebach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ławecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tetwin is nu in balbezit. Egeblad begaat een overtreding. Egeblad krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piroscia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 49%, Avon Gunners 51%.
FC BUUR - Avon Gunners 1:2