Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 België U21
Urywamy Belgii Tactiek CEM 2.0
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 59
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


14e minuut.
Haerbos rent richting de bal. Brezovar onderschept slim de pass. Očko rent richting de bal. Ponsaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ponsaerts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponsaerts is nu in balbezit. Ponsaerts schiet op doel. Bezjak bokst de bal weg. Habers rent richting de bal. Habers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - België U21 0:1

18e minuut.
Dhoker is nu in balbezit. Dhoker geeft een hoge lob. Daar is Vidmar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Jerman onderschept slim de pass. Jerman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dhoker met de inworp. De Bruyne geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Engelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelen geeft een hoge lob. Dhoker met een sublieme pass. Habers rent richting de bal. Habers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Očko bereikt de bal nog maar net als eerste. Očko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhoker met de inworp. De Bruyne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De Bruyne is nu in balbezit. De Bruyne speelt de bal door. Vidmar rent richting de bal. Habers onderschept slim de pass. Habers schiet op doel. Bezjak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 68%, België U21 32%.
Slovenija U21 - België U21 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt De Bruyne de bal. De Bruyne geeft de bal voor. Ponsaerts kopt de bal weg. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Bezjak bokst de bal weg.

53e minuut.
Van Paemel passt de bal zonder na te denken. Dhoker met een sublieme pass. De Gruyter probeert naar een medespeler te passen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boček komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dhoker speelt de bal door. De Gruyter is nu in balbezit. De Gruyter met een sublieme pass. Ponsaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponsaerts schiet op doel. Bezjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bezjak met een sublieme pass. Rajh kopt de bal weg. Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemec verovert de bal door een tackle van achteren. Nemec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Doeltrap. Novak komt het veld opgelopen. Ambroz komt het veld opgelopen. Van Paemel komt het veld opgelopen. Hrovatin komt het veld opgelopen. Veznik komt het veld opgelopen. De Mul komt het veld opgelopen. Noyette komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ponsaerts onderschept slim de pass. Dhoker is nu in balbezit. Dhoker passt de bal zonder na te denken. Noyette is nu in balbezit. Noyette haalt uit met een fantastische trap. Bezjak bokst de bal weg. Ponsaerts rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dhoker zal de hoekschop nemen. Noyette kan de bal niet met de borst controleren. Noyette haalt uit met een fantastische trap. Bezjak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - België U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 63%, België U21 37%.
Slovenija U21 - België U21 0:2