Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal U21 Slovenija U21
R-Slov Tactiek Slovenija 1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Oblak rent richting de bal. Oblak geeft een lange en hoge pass. Jazbec kopt de bal weg. Teves rent richting de bal. Teves geeft de bal voor. Bezjak bokst de bal weg. Delgado is nu in balbezit. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Fragateiro geeft een hoge lob. Delgado kopt de bal weg. Daar is Vidmar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira schiet op doel. Bezjak bokst de bal weg.

21e minuut.
Očko rent richting de bal. Očko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fragateiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patriarca geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bezjak bokst de bal weg.

22e minuut.
Teves probeert naar een medespeler te passen. Patriarca rent richting de bal. Patriarca passt de bal in één keer door. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Očko probeert de bal met de borst te controleren. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Jerman zijn tegenspeler op de grond. Jerman krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Fragateiro met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft een hoge lob. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vidmar kan de bal niet met de borst controleren. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidmar. Vidmar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 32%, Slovenija U21 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Portugal U21 - Slovenija U21 0:0

53e minuut.
Kmetec geeft de bal voor. Teves bereikt de bal nog maar net als eerste. Teves passt de bal in één keer door. Patriarca rent richting de bal. Patriarca schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Boroa geeft een hoge lob. Rajh is nu in balbezit. Rajh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jazbec de bal. Jazbec schiet op doel. Tenório probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. da Atouguia komt het veld opgelopen. Choné komt het veld opgelopen. Novak komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Teves rent richting de bal. Teves met een sublieme pass. da Atouguia geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Teves passt de bal met de wreef. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezovar. Brezovar krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amora komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vidmar passt de bal zonder na te denken. Laboriz rent richting de bal. Laboriz geeft een hoge lob. Teves geeft een lange en hoge pass. Lagosteira maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Slovenija U21 1:0

73e minuut.
da Atouguia is nu in balbezit. da Atouguia geeft een lange en hoge pass. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Laboriz geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Očko verovert de bal door een tackle van achteren. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Laboriz verovert de bal door een tackle van achteren. Laboriz geeft een lange en hoge pass. Očko is nu in balbezit. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nemec stond buitenspel. Guinhenhas komt het veld opgelopen. Ressaviado komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Rajh rent richting de bal. Rajh haalt uit met een fantastische trap. Pézinhos probeert de bal aan de voet te houden. Jazbec is nu in balbezit. Jazbec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 35%, Slovenija U21 65%.
Portugal U21 - Slovenija U21 1:0