Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Việt Nam U21 Nippon U21
4-2-1-3 Tactiek By Antos
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
57.9 gemiddelde waardering 46.3
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


20e minuut.
Trung Phúc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suwazono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tashiro geeft een hoge lob. Ienaga maakt een snoekduik en kopt de bal. Trung Anh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Thông rent richting de bal. Thông geeft de bal voor. Hồng Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Trung Phúc onderschept slim de pass. Trung Phúc passt de bal in één keer door. Trí Thắng probeert naar een medespeler te passen. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel. Watanabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hồng Thịnh speelt de bal door. Trí Thắng is nu in balbezit. Trí Thắng geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trí Thắng passt de bal in één keer door. Anh Ðức is nu in balbezit. Anh Ðức passt de bal met de wreef. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức draait met de bal, schiet en ... Watanabe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 38%, Nippon U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Việt Nam U21 - Nippon U21 0:0

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hoàng Sửu komt het veld opgelopen. Hoàng Hà komt het veld opgelopen. Minh Ngọc komt het veld opgelopen. Hồng Thịnh neemt de hoekschop. Hồng Đức krijgt zijn hoofd ertegen. Watanabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Suwazono speelt de bal door. Anh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Hồng Đức rent richting de bal. Hồng Đức schiet op doel. Watanabe bokst de bal weg. Tanakadate bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Hoàng Sửu geeft een lange en hoge pass. Suwazono kopt de bal weg. Daar is Sakamoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakamoto schiet op doel. Trung Anh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Việt Nam U21 - Nippon U21 0:1

79e minuut.
Hồng Thịnh is nu in balbezit. Hồng Thịnh passt de bal met de wreef. Daar is Minh Ngọc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Ngọc haalt uit met een fantastische trap. Watanabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Việt Nam U21 - Nippon U21 1:1

89e minuut.
Thông is nu in balbezit. Thông geeft een hoge lob. Inworp. Suwazono met een snelle inworp. Tashiro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Việt Nam U21 43%, Nippon U21 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Việt Nam U21 - Nippon U21 1:1