Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group B
  • Stadion: fc_tex Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 65456
Suomi U21 Lietuva U21
Ulos vai tulos? Tactiek 4222
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
57.7 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Petander passt de bal in één keer door. Sutinen rent richting de bal. Sutinen passt de bal met de wreef. Hännikäinen rent richting de bal. Hännikäinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lukašovas geeft de bal voor. Bersenas is nu in balbezit. Aalto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aalto krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sutinen is nu in balbezit. Murašovas onderschept slim de pass. Petander is nu in balbezit. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Zadranavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šefronas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šefronas passt de bal met de wreef. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lukašovas heeft problemen om de bal te vangen. Petander rent richting de bal. Petander schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sausalis de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Lietuva U21 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 45%, Lietuva U21 55%.
Suomi U21 - Lietuva U21 1:0

46e minuut.
Calzonas komt het veld opgelopen. Cinovas komt het veld opgelopen. Turlajus komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turlajus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koppinen is nu in balbezit. Calzonas verovert de bal door een tackle van achteren. Calzonas geeft de bal voor. Niskanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Turlajus controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mäenaho komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Koppinen met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turlajus met de inworp. Calzonas geeft een lange en hoge pass. Bykovas maakt een snoekduik en kopt de bal. Niskanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cinovas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - Lietuva U21 1:1

58e minuut.
Bykovas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koppinen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Petander kopt de bal weg. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho haalt uit met een fantastische trap. Skulskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Murašovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Murašovas met een sublieme pass. Daar is Sutinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santakangas rent richting de bal. Santakangas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mäenaho is nu in balbezit. Mäenaho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Lietuva U21 2:1

66e minuut.
Saarenaho komt het veld opgelopen. Roginis komt het veld opgelopen. Salmenniemi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sausalis neemt vlug de vrije trap. Roginis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roginis probeert naar een medespeler te passen. Bykovas is nu in balbezit. Bykovas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Murašovas geeft een lange en hoge pass. Turlajus is nu in balbezit. Koppinen begaat een overtreding. Koppinen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 39%, Lietuva U21 61%.
Suomi U21 - Lietuva U21 2:1