Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia U21 Belarus U21
ngentot goblokk Tactiek 5-3-2
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 41
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


12e minuut.
Labatsevich rent richting de bal. Mandra onderschept slim de pass. Mandra geeft de bal voor. Lessy is nu in balbezit. Lessy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Febiana geeft een hoge lob. Fajar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pir`janovich. Pir`janovich krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jatinegara kopt de bal weg. Daar is Astanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labatsevich maakt een afschuwelijke overtreding. Labatsevich krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jaelani geeft een lange en hoge pass. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasevich onderschept slim de pass. Astanto verovert de bal door een tackle van achteren. Astanto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaelani zal de hoekschop nemen. Fajar heeft problemen om de bal te vangen. Fajar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tarasevich de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pir`janovich is nu in balbezit. Jaelani verovert de bal door een tackle van achteren. Jaelani geeft de bal voor. Astanto is nu in balbezit. Astanto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svarych komt het veld opgelopen. Fajar probeert de bal met de borst te controleren. Pir`janovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajar begaat een overtreding. Pir`janovich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pir`janovich kan niet meer verder spelen. Halinski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 29%, Belarus U21 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia U21 - Belarus U21 0:0

46e minuut.
Rayar komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mandra heeft problemen om de bal te vangen. Labatsevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatsevich passt de bal zonder na te denken. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Svarych is nu in balbezit. Lessy verovert de bal door een tackle van achteren. Svarych bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy onderschept slim de pass. Lessy draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Suparhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich verovert de bal door een tackle van achteren. Kartaji is nu in balbezit. Liahnovich onderschept slim de pass. Liahnovich haalt uit met een fantastische trap. Rayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Astanto probeert naar een medespeler te passen. Halinski geeft een hoge lob. Hubarevich kopt de bal weg. Liahnovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Liahnovich schiet op doel. Rayar bokst de bal weg.

69e minuut.
Jatinegara met een harde bal richting middenveld. Astanto kopt de bal weg. Liagchylau heeft problemen om de bal te vangen. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rybakou trapt de bal weg van het doel. Isharudin geeft een lange en hoge pass. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy haalt uit met een fantastische trap. Rybakou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Belarus U21 1:0

73e minuut.
Isharudin speelt de bal door. Fajar probeert naar een medespeler te passen. Lessy is nu in balbezit. Lessy schiet op doel. Rybakou maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

76e minuut.
Liahnovich onderschept slim de pass. Isharudin begaat een overtreding. Liahnovich raakt geblesseerd tijdens het duel. Runturambi komt het veld opgelopen. Mulyono komt het veld opgelopen. Sandang komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sumantri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 34%, Belarus U21 66%.
Indonesia U21 - Belarus U21 1:0