Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lietuva U21 Indonesia U21
4222 Tactiek tolol anjing
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Sausalis onderschept slim de pass. Sausalis met een sublieme pass. Rozelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy onderschept slim de pass. Lessy draait met de bal, schiet en ... Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Jatinegara geeft een lange en hoge pass. Mandra rent richting de bal. Mandra passt de bal met de wreef. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Astanto haalt uit met een fantastische trap. Skulskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Isharudin met een sublieme pass. Astanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Šefronas begaat een overtreding. Šefronas krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cinovas is nu in balbezit. Febiana verovert de bal door een tackle van achteren. Šefronas verovert de bal door een tackle van achteren. Šefronas geeft een hoge lob. Bykovas krijgt zijn hoofd ertegen. Muis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Jatinegara geeft de bal voor. Skiecenis geeft een hoge lob. Cinovas kopt de bal weg. Roginis is nu in balbezit. Roginis geeft de bal voor. Paal! Muis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 51%, Indonesia U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lietuva U21 - Indonesia U21 0:0

46e minuut.
Lambe komt het veld opgelopen. Medinskas komt het veld opgelopen. Skrebauskas komt het veld opgelopen. Zadranavičius komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambe met de inworp. Bykovas rent richting de bal. Bykovas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Murašovas passt de bal in één keer door. Šefronas rent richting de bal. Šefronas passt de bal zonder na te denken. Bykovas is nu in balbezit. Bykovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bykovas is nu in balbezit. Prinanto verovert de bal door een tackle van achteren. Šefronas verovert de bal door een tackle van achteren. Medinskas is nu in balbezit. Medinskas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Turlajus met een sublieme pass. Bykovas rent richting de bal. Bykovas geeft de bal voor. Zadranavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadranavičius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Kartaji de bal. Medinskas rent richting de bal. Medinskas schiet op doel. Muis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siahaan komt het veld opgelopen. Jaelani komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Turlajus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jatinegara de bal. Medinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Medinskas draait met de bal, schiet en ... Bykovas probeert de bal aan de voet te houden. Muis bokst de bal weg. Bykovas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambe begaat een overtreding. Turlajus raakt geblesseerd tijdens het duel. Yakob komt het veld opgelopen. Turlajus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Medinskas krijgt zijn hoofd ertegen. Muis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bykovas rent richting de bal. Kartaji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bykovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mulyono komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Yakob met een snelle inworp. Fajar controleert de bal met de borst. Fajar passt de bal met de wreef. Jaelani geeft een hoge lob. Astanto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva U21 44%, Indonesia U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lietuva U21 - Indonesia U21 0:0